Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

INSTANT-CABS leiebiler på Madurai — Lufthavn [IXM]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode INSTANT-CABS leiebilavtalene på Madurai — Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [IXM] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Tata Indigo

instant cabs
M
5
5
2
Tata Indigo

fra

$34.37 per dag

Kompaktbil

Toyota Etios

instant cabs
A
5
3
3
Toyota Etios

fra

$39.56 per dag

7-seters

Toyota Innova

instant cabs
M
7
5
4
Toyota Innova

fra

$48.16 per dag

Standardbil

Honda Accord

instant cabs
M
5
4
4
Honda Accord

fra

$137.48 per dag

Informasjon om INSTANT-CABS på Madurai — Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om INSTANT-CABS som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Madurai — Lufthavn [IXM].

Instant Cabs

Firmanavn:

Instant Cabs

Adresse:

Madurai Airport Meet and Greet

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Hentetype

Meet and greet

Bonuser

  • - Veihjelp
  • - Begrenset antall mil

INSTANT-CABS steder i nærheten av IXM Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Madurai — Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

INSTANT-CABS Madurai — Lufthavn bilutleie biloversikt

INSTANT-CABS på Madurai — Lufthavn IXM gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Compact, 7-seater, Standard, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Madurai — Lufthavn, være klar til å plukke opp og Tata Indigo , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Toyota Etios , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra INSTANT-CABS på Madurai — Lufthavn, kan du plukke opp og Honda Accord .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra INSTANT-CABS på Madurai — Lufthavn, kan du leie og Toyota Innova .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

INSTANT-CABS tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra INSTANT-CABS på Madurai — Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Madurai — Lufthavn, den mest egnede bilen fra INSTANT-CABS Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra INSTANT-CABS på Madurai — Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra INSTANT-CABS på Madurai — Lufthavn.
  • For unge sjåfører har INSTANT-CABS også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra INSTANT-CABS på Madurai — Lufthavn.

FAQ - INSTANT-CABS leiebil på Madurai — Lufthavn

Hvordan leie en bil fra INSTANT-CABS på Madurai — Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra INSTANT-CABS på IXM Flyplass?

Den billigste bilen fra INSTANT-CABS på Madurai — Lufthavn er Tata Indigo. Gjeldende relevante pris er $34.37 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Madurai — Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av IXM Flyplass varierer fra $3.03 til $4.24.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Madurai — Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Madurai — Lufthavn Airport [IXM]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Madurai — Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!