Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

CAR-CLUB leiebiler på Pune - Lufthavn [PNQ]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode CAR-CLUB leiebilavtalene på Pune - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [PNQ] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Hyundai i10

avis
M
4
3
2
Hyundai i10

fra

$30.23 per dag

Økonomibil

Ford Figo

avis
M
5
3
2
Ford Figo

fra

$31.17 per dag

Økonomibil

Hyundai Creta

avis
M
5
5
2
Hyundai Creta

fra

$50.83 per dag

Standardbil

Honda Amaze

avis
M
5
4
4
Honda Amaze

fra

$41.23 per dag

Kompaktbil

Toyota Etios

avis
M
5
3
3
Toyota Etios

fra

$41.40 per dag

7-seters

Toyota Innova

instant cabs
M
7
5
4
Toyota Innova

fra

$41.43 per dag

7-seters

Mahindra XUV 500

avis
M
7
5
4
Mahindra XUV 500

fra

$61.24 per dag

SUV

Ford Ecosport

avis
M
5
5
3
Ford Ecosport

fra

$48.11 per dag

Informasjon om CAR-CLUB på Pune - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om CAR-CLUB som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Pune - Lufthavn [PNQ].

Car Club (Berggruen Car Rentals (India] Pvt Ltd.]

Firmanavn:

Car Club (Berggruen Car Rentals (India] Pvt Ltd.]

Adresse:

Telefon:

CAR-CLUB steder i nærheten av PNQ Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Pune - Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

CAR-CLUB Pune - Lufthavn bilutleie biloversikt

CAR-CLUB på Pune - Lufthavn PNQ gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Economy, Standard, Compact, 7-seater, Suv, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Pune - Lufthavn, være klar til å plukke opp Ford Figo, og Hyundai Creta , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Toyota Etios , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra CAR-CLUB på Pune - Lufthavn, kan du plukke opp og Honda Amaze .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra CAR-CLUB på Pune - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: og Ford Ecosport .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra CAR-CLUB på Pune - Lufthavn, kan du leie Toyota Innova, og Mahindra XUV 500 .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

CAR-CLUB tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra CAR-CLUB på Pune - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Pune - Lufthavn, den mest egnede bilen fra CAR-CLUB Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra CAR-CLUB på Pune - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra CAR-CLUB på Pune - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har CAR-CLUB også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra CAR-CLUB på Pune - Lufthavn.

FAQ - CAR-CLUB leiebil på Pune - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra CAR-CLUB på Pune - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra CAR-CLUB på PNQ Flyplass?

Den billigste bilen fra CAR-CLUB på Pune - Lufthavn er Hyundai i10. Gjeldende relevante pris er $30.23 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Pune - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av PNQ Flyplass varierer fra $4.08 til $4.63.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Pune - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Pune - Lufthavn Airport [PNQ]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Pune - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!