Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

INTERNATIONAL leiebiler på Johor Bahru - Lufthavn [JHB]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode INTERNATIONAL leiebilavtalene på Johor Bahru - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [JHB] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Proton Saga

paradise
A
5
5
2
Proton Saga

fra

$25.58 per dag

Kompaktbil

Proton Persona

europcar
A
5
3
3
Proton Persona

fra

$28.55 per dag

Minibil

Perodua Axia

sixt
A
4
5
2
Perodua Axia

fra

$30.42 per dag

Standardbil

Honda City

europcar
A
5
4
4
Honda City

fra

$35.44 per dag

Minibuss

Perodua Alza

europcar
A
5
5
3
Perodua Alza

fra

$46.02 per dag

Minibuss

Mitsubishi Triton

sixt
M
4
4
0
Mitsubishi Triton

fra

$90.30 per dag

SUV

Nissan X-Trail

europcar
A
5
5
4
Nissan X-Trail

fra

$66.45 per dag

7-seters

Toyota Innova

europcar
A
7
5
1
Toyota Innova

fra

$71.12 per dag

Informasjon om INTERNATIONAL på Johor Bahru - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om INTERNATIONAL som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Johor Bahru - Lufthavn [JHB].

International Supplier

Firmanavn:

International Supplier

Adresse:

Telefon:

INTERNATIONAL steder i nærheten av JHB Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Johor Bahru - Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Johor Bahru - Lufthavn-Flyplass [JHB]

Alternativt til INTERNATIONAL, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Johor Bahru - Lufthavn [JHB]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 45 reviews

7.3 / 10

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 24 reviews

7.1 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 46 reviews

6.7 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Johor Bahru - Lufthavn [JHB] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra PARADISE og EUROPCAR. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Johor Bahru - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av EUROPCAR på Johor Bahru - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Johor Bahru - Lufthavn [JHB], ta en titt på SUV fra EUROPCAR. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Johor Bahru - Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Johor Bahru - Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra EUROPCAR og SIXT. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

INTERNATIONAL Johor Bahru - Lufthavn bilutleie biloversikt

INTERNATIONAL på Johor Bahru - Lufthavn JHB gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Compact, Mini, Standard, Van, Suv, 7-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Johor Bahru - Lufthavn, være klar til å plukke opp og Proton Saga , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Proton Persona , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra INTERNATIONAL på Johor Bahru - Lufthavn, kan du plukke opp og Honda City .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra INTERNATIONAL på Johor Bahru - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: og Nissan X-Trail .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra INTERNATIONAL på Johor Bahru - Lufthavn, kan du leie og Toyota Innova .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

INTERNATIONAL tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra INTERNATIONAL på Johor Bahru - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Johor Bahru - Lufthavn, den mest egnede bilen fra INTERNATIONAL Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra INTERNATIONAL på Johor Bahru - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra INTERNATIONAL på Johor Bahru - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har INTERNATIONAL også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra INTERNATIONAL på Johor Bahru - Lufthavn.

FAQ - INTERNATIONAL leiebil på Johor Bahru - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra INTERNATIONAL på Johor Bahru - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra INTERNATIONAL på JHB Flyplass?

Den billigste bilen fra INTERNATIONAL på Johor Bahru - Lufthavn er Proton Saga. Gjeldende relevante pris er $25.58 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Johor Bahru - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av JHB Flyplass varierer fra $2.03 til $2.16.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Johor Bahru - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Johor Bahru - Lufthavn Airport [JHB]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Johor Bahru - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!