Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

RHODIUM leiebiler på Amsterdam Schiphol Lufthavn [AMS]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode RHODIUM leiebilavtalene på Amsterdam Schiphol Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [AMS] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Kia Picanto

SIXT
M
4
5
2
Kia Picanto

fra

$26.56 per dag

Minibil

Fiat Panda

ENTERPRISE
M
4
3
2
Fiat Panda

fra

$46.38 per dag

Økonomibil

Peugeot 208

SIXT
M
5
5
2
Peugeot 208

fra

$27.31 per dag

Økonomibil

Volkswagen Polo

EUROPCAR
A
5
3
2
Volkswagen Polo

fra

$57.87 per dag

Kompaktbil

Kia Stonic

SIXT
M
5
5
3
Kia Stonic

fra

$29.12 per dag

Kompaktbil

Toyota Corolla Hybrid

EUROPCAR
A
5
5
3
Toyota Corolla Hybrid

fra

$158.13 per dag

Stasjonsvogner

Peugeot 308 Estate

SIXT
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

fra

$33.50 per dag

Stasjonsvogner

Mercedes C Class Estate

EUROPCAR
A
5
5
5
Mercedes C Class Estate

fra

$227.28 per dag

SUV

Opel Grandland X

SIXT
M
5
5
3
Opel Grandland X

fra

$39.75 per dag

SUV

Toyota Rav4

EUROPCAR
M
5
5
4
Toyota Rav4

fra

$208.36 per dag

Standardbil

BMW 2 Series Active Tourer

SIXT
A
5
5
4
BMW 2 Series Active Tourer

fra

$45.17 per dag

Standardbil

Mercedes CLA

EUROPCAR
A
5
4
4
Mercedes CLA

fra

$166.04 per dag

Full størrelsebil

BMW 3 Series

SIXT
A
5
4
4
BMW 3 Series

fra

$49.84 per dag

Luksusbil

BMW 5 Series

SIXT
A
5
4
4
BMW 5 Series

fra

$62.87 per dag

Luksusbil

Volvo S90

ALAMO
A
5
4
4
Volvo S90

fra

$121.44 per dag

Konvertibel biler

BMW 4 Series Convertible

SIXT
A
2
2
4
BMW 4 Series Convertible

fra

$71.09 per dag

7-seters

Peugeot 5008

SIXT
M
7
5
2
Peugeot 5008

fra

$89.42 per dag

9-seters

Fiat Talento

SIXT
M
9
5
4
Fiat Talento

fra

$139.44 per dag

Minibuss

Mercedes GLB

EUROPCAR
A
5
5
4
Mercedes GLB

fra

$231.52 per dag

Informasjon om RHODIUM på Amsterdam Schiphol Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om RHODIUM som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Amsterdam Schiphol Lufthavn [AMS].

Rhodium

Firmanavn:

Rhodium

Adresse:

Schipholweg 275, BADHOEVEDORP, 1171 PK

Telefon:

+31202142034

De beste bilutleiefirmaene på Amsterdam Schiphol Lufthavn-Flyplass [AMS]

Alternativt til RHODIUM, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Amsterdam Schiphol Lufthavn [AMS]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 14 reviews

8.4 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 17 reviews

8.4 / 10

Hertz Corporate

Hertz 15 reviews

8.2 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 14 reviews

7.8 / 10

Alamo

Alamo 20 reviews

7.6 / 10

Goldcar

Goldcar 16 reviews

7.6 / 10

SIXT Corporate

SIXT 12 reviews

7.5 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 17 reviews

7.2 / 10

Dollar 1

Dollar 22 reviews

7.2 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 32 reviews

7 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Amsterdam Schiphol Lufthavn [AMS] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra SIXT og ENTERPRISE. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Amsterdam Schiphol Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av SIXT og EUROPCAR på Amsterdam Schiphol Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Amsterdam Schiphol Lufthavn [AMS], ta en titt på SUV fra SIXT. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Amsterdam Schiphol Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Amsterdam Schiphol Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra EUROPCAR. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

For de av dere som ønsker å kjøre et luksus kjøretøy på Amsterdam Schiphol Lufthavn, bør du undersøke tilbud fra SIXT. De presenterer nok LUKSUSBIL, EKSOTISKE BILER og KONVERTIBEL BILER biler på Amsterdam Schiphol Lufthavn for å tilfredsstille alle dine innfall.

RHODIUM Amsterdam Schiphol Lufthavn bilutleie biloversikt

RHODIUM på Amsterdam Schiphol Lufthavn AMS gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Economy, Compact, Estate, Suv, Standard, Fullsize, Luxury, Convertible, 7-seater, 9-seater, Van, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Amsterdam Schiphol Lufthavn, være klar til å plukke opp Peugeot 208, og Volkswagen Polo , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Kia Stonic, og Toyota Corolla Hybrid , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra RHODIUM på Amsterdam Schiphol Lufthavn, kan du plukke opp BMW 2 Series Active Tourer, og Mercedes CLA .

RHODIUM Full størrelsebil bilutleie klasse på Amsterdam Schiphol Lufthavn inkludererfølgende bilutleie modeller: og BMW 3 Series .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra RHODIUM på Amsterdam Schiphol Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Opel Grandland X, og Toyota Rav4 .

Luksusbil bilutleie klasse levert av RHODIUM Amsterdam Schiphol Lufthavn består av følgende bilmodeller: BMW 5 Series, og Volvo S90 .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra RHODIUM på Amsterdam Schiphol Lufthavn, kan du leie og Peugeot 5008 .

Etter å ha valgt Konvertibel biler Bilutleie klasse fra RHODIUM Amsterdam Schiphol Lufthavn, de tilgjengelige bilmodeller vil være og BMW 4 Series Convertible .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

RHODIUM tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra RHODIUM på Amsterdam Schiphol Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Amsterdam Schiphol Lufthavn, den mest egnede bilen fra RHODIUM Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra RHODIUM på Amsterdam Schiphol Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra RHODIUM på Amsterdam Schiphol Lufthavn.
  • For unge sjåfører har RHODIUM også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra RHODIUM på Amsterdam Schiphol Lufthavn.

FAQ - RHODIUM leiebil på Amsterdam Schiphol Lufthavn

Hvordan leie en bil fra RHODIUM på Amsterdam Schiphol Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra RHODIUM på AMS Flyplass?

Den billigste bilen fra RHODIUM på Amsterdam Schiphol Lufthavn er Kia Picanto. Gjeldende relevante pris er $26.56 per dag.

Hvor kan jeg finne RHODIUM kontor desk på Amsterdam Schiphol Lufthavn [AMS]?

  • RHODIUMs bilutleie desk er på Amsterdam Schiphol Lufthavn. Du finner den nøyaktige plasseringen ved å navigere på flyplassens kart.

Hva er bensin prisen i nærheten av Amsterdam Schiphol Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av AMS Flyplass varierer fra $6.44 til $7.46.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Amsterdam Schiphol Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Amsterdam Schiphol Lufthavn Airport [AMS]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Amsterdam Schiphol Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!