Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

THRIFTY leiebiler på Tauranga - Lufthavn [TRG]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode THRIFTY leiebilavtalene på Tauranga - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [TRG] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Toyota Yaris

thrifty
A
5
3
2
Toyota Yaris

fra

$127.88 per dag

Standardbil

Hyundai Sonata

thrifty
A
5
3
4
Hyundai Sonata

fra

$149.18 per dag

SUV

Holden Trax

thrifty
A
5
5
3
Holden Trax

fra

$160.15 per dag

Minibuss

Toyota Commuter

thrifty
A
12
4
6
Toyota Commuter

fra

$204.08 per dag

7-seters

Toyota Previa

thrifty
A
7
5
4
Toyota Previa

fra

$231.52 per dag

Økonomibil

Holden Barina

hertz
A
5
5
2
Holden Barina

fra

$117.89 per dag

Kompaktbil

Toyota Corolla

hertz
A
5
5
3
Toyota Corolla

fra

$124.27 per dag

Full størrelsebil

Holden Commodore

hertz
A
5
4
5
Holden Commodore

fra

$161.30 per dag

SUV

Toyota Rav4

hertz
A
5
5
3
Toyota Rav4

fra

$165.05 per dag

Informasjon om THRIFTY på Tauranga - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om THRIFTY som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Tauranga - Lufthavn [TRG].

Thrifty Car Rental

Firmanavn:

Thrifty Car Rental

Adresse:

In Terminal, Tauranga

Telefon:

07 572 3836

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Hentetype

Henting på flyplassterminal

Bonuser

  • - Flyplasstillegg
  • - Veihjelp
  • - Ubegrenset antall mil

THRIFTY steder i nærheten av TRG Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Tauranga - Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Tauranga - Lufthavn-Flyplass [TRG]

Alternativt til THRIFTY, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Tauranga - Lufthavn [TRG]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Budget ABG Franchise

Budget 16 reviews

8.4 / 10

Hertz Corporate

Hertz 11 reviews

8.1 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Tauranga - Lufthavn [TRG] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra HERTZ. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Tauranga - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av HERTZ på Tauranga - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Tauranga - Lufthavn [TRG], ta en titt på SUV fra HERTZ. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Tauranga - Lufthavn.

THRIFTY Tauranga - Lufthavn bilutleie biloversikt

THRIFTY på Tauranga - Lufthavn TRG gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Standard, Suv, Van, 7-seater, Compact, Fullsize, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Tauranga - Lufthavn, være klar til å plukke opp Toyota Yaris, og Holden Barina , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Toyota Corolla , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra THRIFTY på Tauranga - Lufthavn, kan du plukke opp og Hyundai Sonata .

THRIFTY Full størrelsebil bilutleie klasse på Tauranga - Lufthavn inkludererfølgende bilutleie modeller: og Holden Commodore .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra THRIFTY på Tauranga - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Holden Trax, og Toyota Rav4 .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra THRIFTY på Tauranga - Lufthavn, kan du leie og Toyota Previa .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

THRIFTY tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra THRIFTY på Tauranga - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Tauranga - Lufthavn, den mest egnede bilen fra THRIFTY Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra THRIFTY på Tauranga - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra THRIFTY på Tauranga - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har THRIFTY også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra THRIFTY på Tauranga - Lufthavn.

FAQ - THRIFTY leiebil på Tauranga - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra THRIFTY på Tauranga - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra THRIFTY på TRG Flyplass?

Den billigste bilen fra THRIFTY på Tauranga - Lufthavn er Toyota Yaris. Gjeldende relevante pris er $127.88 per dag.

Hva er den mest populære THRIFTY leiebilen på Tauranga - Lufthavn [TRG]?

De mest populære leiebil på Tauranga - Lufthavn fra THRIFTY er for tiden TOYOTA PREVIA. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er $231.52 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Tauranga - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av TRG Flyplass varierer fra $4.61 til $5.33.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Tauranga - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Tauranga - Lufthavn Airport [TRG]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Tauranga - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!