Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

INTERNATIONAL leiebiler på Haugesund – Lufthavn [HAU]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode INTERNATIONAL leiebilavtalene på Haugesund – Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [HAU] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Citroen C1

budget
M
4
3
2
Citroen C1

fra

$44.01 per dag

Minibil

Fiat 500

hertz
M
4
3
1
Fiat 500

fra

$57.21 per dag

Økonomibil

Hyundai i20

budget
M
5
5
2
Hyundai i20

fra

$44.92 per dag

Økonomibil

Volkswagen Polo

sixt
M
5
3
2
Volkswagen Polo

fra

$429.46 per dag

Kompaktbil

Hyundai i30

budget
M
5
5
3
Hyundai i30

fra

$49.29 per dag

Kompaktbil

Mercedes A Class

sixt
M
5
3
3
Mercedes A Class

fra

$462.98 per dag

Stasjonsvogner

Toyota Avensis Estate

budget
M
5
5
5
Toyota Avensis Estate

fra

$57.32 per dag

Stasjonsvogner

Ford Mondeo Estate

sixt
M
5
5
6
Ford Mondeo Estate

fra

$499.41 per dag

Standardbil

Audi A3

europcar
M
5
3
3
Audi A3

fra

$67.96 per dag

Standardbil

Ford Mondeo

sixt
A
5
4
4
Ford Mondeo

fra

$514.09 per dag

Full størrelsebil

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
3
Mercedes C Class

fra

$78.91 per dag

SUV

Mercedes ML

sixt
A
5
5
4
Mercedes ML

fra

$113.49 per dag

SUV

Mercedes GLC

sixt
A
5
5
4
Mercedes GLC

fra

$609.83 per dag

7-seters

Volkswagen Touran

europcar
M
7
5
1
Volkswagen Touran

fra

$144.09 per dag

9-seters

Volkswagen Caravelle

europcar
M
9
5
5
Volkswagen Caravelle

fra

$220.04 per dag

Informasjon om INTERNATIONAL på Haugesund – Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om INTERNATIONAL som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Haugesund – Lufthavn [HAU].

International Supplier

Firmanavn:

International Supplier

Adresse:

Helganesveien 350, Avaldsnes, 4262

Telefon:

+47-400-13269

INTERNATIONAL steder i nærheten av HAU Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Haugesund – Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Haugesund – Lufthavn-Flyplass [HAU]

Alternativt til INTERNATIONAL, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Haugesund – Lufthavn [HAU]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Avis Europe Corporate

Avis 50 reviews

8.4 / 10

SIXT Franchise

SIXT 123 reviews

8.4 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 64 reviews

8.2 / 10

Hertz

Hertz 182 reviews

8 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 64 reviews

7.6 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Haugesund – Lufthavn [HAU] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra BUDGET og HERTZ. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Haugesund – Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av EUROPCAR og SIXT på Haugesund – Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Haugesund – Lufthavn [HAU], ta en titt på SUV fra SIXT. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Haugesund – Lufthavn.

INTERNATIONAL Haugesund – Lufthavn bilutleie biloversikt

INTERNATIONAL på Haugesund – Lufthavn HAU gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Economy, Compact, Estate, Standard, Fullsize, Suv, 7-seater, 9-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Haugesund – Lufthavn, være klar til å plukke opp Hyundai i20, og Volkswagen Polo , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Hyundai i30, og Mercedes A Class , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra INTERNATIONAL på Haugesund – Lufthavn, kan du plukke opp Audi A3, og Ford Mondeo .

INTERNATIONAL Full størrelsebil bilutleie klasse på Haugesund – Lufthavn inkludererfølgende bilutleie modeller: og Mercedes C Class .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra INTERNATIONAL på Haugesund – Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Mercedes ML, og Mercedes GLC .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra INTERNATIONAL på Haugesund – Lufthavn, kan du leie og Volkswagen Touran .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

INTERNATIONAL tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra INTERNATIONAL på Haugesund – Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Haugesund – Lufthavn, den mest egnede bilen fra INTERNATIONAL Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra INTERNATIONAL på Haugesund – Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra INTERNATIONAL på Haugesund – Lufthavn.
  • For unge sjåfører har INTERNATIONAL også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra INTERNATIONAL på Haugesund – Lufthavn.

FAQ - INTERNATIONAL leiebil på Haugesund – Lufthavn

Hvordan leie en bil fra INTERNATIONAL på Haugesund – Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra INTERNATIONAL på HAU Flyplass?

Den billigste bilen fra INTERNATIONAL på Haugesund – Lufthavn er Citroen C1. Gjeldende relevante pris er $44.01 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Haugesund – Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av HAU Flyplass varierer fra $6.10 til $7.51.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Haugesund – Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Haugesund – Lufthavn Airport [HAU]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Haugesund – Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!