Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

AVIS leiebiler på Zielona Gora – Babimost Lufthavn [IEG]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode AVIS leiebilavtalene på Zielona Gora – Babimost Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [IEG] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Stasjonsvogner

Skoda Fabia Estate

panek
M
5
5
4
Skoda Fabia Estate

fra

$20.58 per dag

Informasjon om AVIS på Zielona Gora – Babimost Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om AVIS som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Zielona Gora – Babimost Lufthavn [IEG].

AVIS Car Rental

Firmanavn:

AVIS Car Rental

Adresse:

Airport Zielona Gora/Babimost, Babimost, 66-110

Telefon:

(48) 695390081

AVIS steder i nærheten av IEG Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Zielona Gora – Babimost Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

AVIS Zielona Gora – Babimost Lufthavn bilutleie biloversikt

AVIS på Zielona Gora – Babimost Lufthavn IEG gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Estate, etc.

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

AVIS tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra AVIS på Zielona Gora – Babimost Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Zielona Gora – Babimost Lufthavn, den mest egnede bilen fra AVIS Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra AVIS på Zielona Gora – Babimost Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra AVIS på Zielona Gora – Babimost Lufthavn.
  • For unge sjåfører har AVIS også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra AVIS på Zielona Gora – Babimost Lufthavn.

FAQ - AVIS leiebil på Zielona Gora – Babimost Lufthavn

Hvordan leie en bil fra AVIS på Zielona Gora – Babimost Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra AVIS på IEG Flyplass?

Den billigste bilen fra AVIS på Zielona Gora – Babimost Lufthavn er Skoda Fabia Estate. Gjeldende relevante pris er $20.58 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Zielona Gora – Babimost Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av IEG Flyplass varierer fra $3.78 til $5.10.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Zielona Gora – Babimost Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Zielona Gora – Babimost Lufthavn Airport [IEG]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Zielona Gora – Babimost Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!