Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

AVIS leiebiler på Irkutsk Lufthavn [IKT]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode AVIS leiebilavtalene på Irkutsk Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [IKT] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Hyundai Solaris

avis
M
5
5
2
Hyundai Solaris

fra

$26.47 per dag

Kompaktbil

Renault Arkana

avis
A
5
5
3
Renault Arkana

fra

$49.00 per dag

Standardbil

Hyundai Sonata

avis
A
5
4
4
Hyundai Sonata

fra

$57.35 per dag

SUV

Nissan X-Trail

avis
A
5
5
4
Nissan X-Trail

fra

$67.28 per dag

Minibuss

Volkswagen Caravelle

avis
A
8
5
3
Volkswagen Caravelle

fra

$87.13 per dag

Informasjon om AVIS på Irkutsk Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om AVIS som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Irkutsk Lufthavn [IKT].

AVIS Car Rental

Firmanavn:

AVIS Car Rental

Adresse:

Str. Shiryamova 13, Irkutsk

Telefon:

(7) 9247037777

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Bonuser

  • - Flyplasstillegg
  • - Veihjelp
  • - Ubegrenset antall mil

AVIS Irkutsk Lufthavn bilutleie biloversikt

AVIS på Irkutsk Lufthavn IKT gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Compact, Standard, Suv, Van, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Irkutsk Lufthavn, være klar til å plukke opp og Hyundai Solaris , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Renault Arkana , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra AVIS på Irkutsk Lufthavn, kan du plukke opp og Hyundai Sonata .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra AVIS på Irkutsk Lufthavn, vil du få en av følgende biler: og Nissan X-Trail .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

AVIS tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra AVIS på Irkutsk Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Irkutsk Lufthavn, den mest egnede bilen fra AVIS Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra AVIS på Irkutsk Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra AVIS på Irkutsk Lufthavn.
  • For unge sjåfører har AVIS også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra AVIS på Irkutsk Lufthavn.

FAQ - AVIS leiebil på Irkutsk Lufthavn

Hvordan leie en bil fra AVIS på Irkutsk Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra AVIS på IKT Flyplass?

Den billigste bilen fra AVIS på Irkutsk Lufthavn er Hyundai Solaris. Gjeldende relevante pris er $26.47 per dag.

Hva er den mest populære AVIS leiebilen på Irkutsk Lufthavn [IKT]?

De mest populære leiebil på Irkutsk Lufthavn fra AVIS er for tiden HYUNDAI SOLARIS. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er $26.47 per dag.

Hva er den mest hyppigste bestilte bilklassen fra AVIS på Irkutsk Lufthavn [IKT]?

Den hyppigste bestilte bilklasse fra AVIS på IKT Flyplass er . Den billigste kjøretøyet fra AVIS er . Prisen starter fra $49.00 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Irkutsk Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av IKT Flyplass varierer fra $2.24 til $2.60.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Irkutsk Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Irkutsk Lufthavn Airport [IKT]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Irkutsk Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!