Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

ELEX-POLUS leiebiler på Rostov-on-don - Lufthavn [ROV]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode ELEX-POLUS leiebilavtalene på Rostov-on-don - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [ROV] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Renault Clio أو ما شابه

rent motors
M
5
5
2
Renault Clio أو ما شابه

fra

$22.70 per dag

Økonomibil

Hyundai Creta

avis
A
5
5
2
Hyundai Creta

fra

$39.30 per dag

SUV

Hyundai Creta أو ما شابه

rent motors
A
5
5
3
Hyundai Creta أو ما شابه

fra

$32.69 per dag

SUV

Volkswagen Tiguan

sixt
A
5
5
4
Volkswagen Tiguan

fra

$72.59 per dag

Standardbil

Hyundai Elantra أو ما شابه

sixt
M
5
5
4
Hyundai Elantra أو ما شابه

fra

$34.99 per dag

Standardbil

Volkswagen Passat

sixt
A
5
4
4
Volkswagen Passat

fra

$78.28 per dag

Stasjonsvogner

Ford Focus Estate أو ما شابه

sixt
A
5
5
4
Ford Focus Estate أو ما شابه

fra

$39.54 per dag

Kompaktbil

BMW 1 Series أو ما شابه

sixt
A
5
3
3
BMW 1 Series أو ما شابه

fra

$47.09 per dag

Kompaktbil

BMW 1 Series

sixt
A
5
3
3
BMW 1 Series

fra

$47.56 per dag

Full størrelsebil

Toyota Camry

rent motors
A
5
4
4
Toyota Camry

fra

$67.51 per dag

Full størrelsebil

BMW 3 Series

sixt
A
5
4
4
BMW 3 Series

fra

$70.70 per dag

Luksusbil

Mercedes E Class

avis
A
5
4
4
Mercedes E Class

fra

$94.52 per dag

Minibuss

Volkswagen Caravelle أو ما شابه

sixt
A
8
5
3
Volkswagen Caravelle أو ما شابه

fra

$95.49 per dag

Informasjon om ELEX-POLUS på Rostov-on-don - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om ELEX-POLUS som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Rostov-on-don - Lufthavn [ROV].

Elex Polus

Firmanavn:

Elex Polus

Adresse:

Rostov-on-Don INTL airport Platov, Arrival Hall- at Rent Motors Desk, Rostov-on-Don

Telefon:

79188990378

De beste bilutleiefirmaene på Rostov-on-don - Lufthavn-Flyplass [ROV]

Alternativt til ELEX-POLUS, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Rostov-on-don - Lufthavn [ROV]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Avis Europe Franchise

Avis 23 reviews

7.3 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Rostov-on-don - Lufthavn [ROV] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra og AVIS. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Rostov-on-don - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av SIXT og på Rostov-on-don - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

Hvis du er ute etter en stor bil på Rostov-on-don - Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra SIXT. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

For de av dere som ønsker å kjøre et luksus kjøretøy på Rostov-on-don - Lufthavn, bør du undersøke tilbud fra AVIS. De presenterer nok LUKSUSBIL, biler på Rostov-on-don - Lufthavn for å tilfredsstille alle dine innfall.

ELEX-POLUS Rostov-on-don - Lufthavn bilutleie biloversikt

ELEX-POLUS på Rostov-on-don - Lufthavn ROV gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Suv, Standard, Estate, Compact, Fullsize, Luxury, Van, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Rostov-on-don - Lufthavn, være klar til å plukke opp Renault Clio أو ما شابه, og Hyundai Creta , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få BMW 1 Series أو ما شابه, og BMW 1 Series , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra ELEX-POLUS på Rostov-on-don - Lufthavn, kan du plukke opp Hyundai Elantra أو ما شابه, og Volkswagen Passat .

ELEX-POLUS Full størrelsebil bilutleie klasse på Rostov-on-don - Lufthavn inkludererfølgende bilutleie modeller: Toyota Camry, og BMW 3 Series .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra ELEX-POLUS på Rostov-on-don - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Hyundai Creta أو ما شابه, og Volkswagen Tiguan .

Luksusbil bilutleie klasse levert av ELEX-POLUS Rostov-on-don - Lufthavn består av følgende bilmodeller: og Mercedes E Class .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

ELEX-POLUS tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra ELEX-POLUS på Rostov-on-don - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Rostov-on-don - Lufthavn, den mest egnede bilen fra ELEX-POLUS Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra ELEX-POLUS på Rostov-on-don - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra ELEX-POLUS på Rostov-on-don - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har ELEX-POLUS også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra ELEX-POLUS på Rostov-on-don - Lufthavn.

FAQ - ELEX-POLUS leiebil på Rostov-on-don - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra ELEX-POLUS på Rostov-on-don - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra ELEX-POLUS på ROV Flyplass?

Den billigste bilen fra ELEX-POLUS på Rostov-on-don - Lufthavn er Renault Clio أو ما شابه. Gjeldende relevante pris er $22.70 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Rostov-on-don - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av ROV Flyplass varierer fra $2.15 til $2.48.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Rostov-on-don - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Rostov-on-don - Lufthavn Airport [ROV]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Rostov-on-don - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!