Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

HERTZ leiebiler på Maribor - Lufthavn [MBX]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode HERTZ leiebilavtalene på Maribor - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [MBX] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Volkswagen Up

AUTO-UNION
M
4
3
1
Volkswagen Up

fra

$75.04 per dag

Økonomibil

Opel Corsa

AUTO-UNION
M
5
5
2
Opel Corsa

fra

$78.74 per dag

Kompaktbil

Ford Focus

AUTO-UNION
M
5
5
3
Ford Focus

fra

$91.64 per dag

Kompaktbil

Mercedes GLA

AUTO-UNION
A
5
5
3
Mercedes GLA

fra

$338.28 per dag

Stasjonsvogner

Renault Clio Estate

AUTO-UNION
M
5
5
4
Renault Clio Estate

fra

$99.70 per dag

Stasjonsvogner

Opel Insignia Estate

AUTO-UNION
M
5
5
5
Opel Insignia Estate

fra

$383.73 per dag

Standardbil

Skoda Octavia

AUTO-UNION
M
5
5
4
Skoda Octavia

fra

$121.72 per dag

Standardbil

Mercedes CLA

AUTO-UNION
A
5
4
4
Mercedes CLA

fra

$391.84 per dag

SUV

Opel Crossland X

AUTO-UNION
M
5
5
3
Opel Crossland X

fra

$146.79 per dag

SUV

Mercedes GLC

AUTO-UNION
A
5
5
6
Mercedes GLC

fra

$488.18 per dag

7-seters

Opel Zafira

AUTO-UNION
M
7
5
1
Opel Zafira

fra

$449.13 per dag

9-seters

Renault Trafic

AUTO-UNION
M
9
5
4
Renault Trafic

fra

$548.18 per dag

Informasjon om HERTZ på Maribor - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om HERTZ som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Maribor - Lufthavn [MBX].

Hertz Car Hire

Firmanavn:

Hertz Car Hire

Adresse:

Letaliska Cesta 10, 2312 Maribor

HERTZ steder i nærheten av MBX Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Maribor - Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Maribor - Lufthavn-Flyplass [MBX]

Alternativt til HERTZ, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Maribor - Lufthavn [MBX]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

SIXT Franchise

SIXT 73 reviews

8.2 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Maribor - Lufthavn [MBX] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra AUTO-UNION. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Maribor - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av AUTO-UNION på Maribor - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Maribor - Lufthavn [MBX], ta en titt på SUV fra AUTO-UNION. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Maribor - Lufthavn.

HERTZ Maribor - Lufthavn bilutleie biloversikt

HERTZ på Maribor - Lufthavn MBX gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Economy, Compact, Estate, Standard, Suv, 7-seater, 9-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Maribor - Lufthavn, være klar til å plukke opp og Opel Corsa , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Ford Focus, og Mercedes GLA , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra HERTZ på Maribor - Lufthavn, kan du plukke opp Skoda Octavia, og Mercedes CLA .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra HERTZ på Maribor - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Opel Crossland X, og Mercedes GLC .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra HERTZ på Maribor - Lufthavn, kan du leie og Opel Zafira .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

HERTZ tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra HERTZ på Maribor - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Maribor - Lufthavn, den mest egnede bilen fra HERTZ Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra HERTZ på Maribor - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra HERTZ på Maribor - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har HERTZ også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra HERTZ på Maribor - Lufthavn.

FAQ - HERTZ leiebil på Maribor - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra HERTZ på Maribor - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra HERTZ på MBX Flyplass?

Den billigste bilen fra HERTZ på Maribor - Lufthavn er Volkswagen Up. Gjeldende relevante pris er $75.04 per dag.

Hvor kan jeg finne HERTZ kontor desk på Maribor - Lufthavn [MBX]?

  • HERTZs bilutleie desk er på Maribor - Lufthavn. Du finner den nøyaktige plasseringen ved å navigere på flyplassens kart.

Hva er bensin prisen i nærheten av Maribor - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av MBX Flyplass varierer fra $5.46 til $5.84.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Maribor - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Maribor - Lufthavn Airport [MBX]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Maribor - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!