Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

BUDGET leiebiler på Kiruna – Lufthavn [KRN]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode BUDGET leiebilavtalene på Kiruna – Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [KRN] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Peugeot 208

avis
M
5
5
2
Peugeot 208

fra

$38.96 per dag

Økonomibil

Mini Countryman

sixt
A
5
5
2
Mini Countryman

fra

$139.78 per dag

Kompaktbil

Skoda Scala

avis
M
5
5
3
Skoda Scala

fra

$40.68 per dag

Kompaktbil

Mercedes A Class

sixt
A
5
5
3
Mercedes A Class

fra

$109.09 per dag

SUV

Nissan Qashqai

avis
M
5
5
4
Nissan Qashqai

fra

$44.11 per dag

SUV

BMW X1

sixt
A
5
5
4
BMW X1

fra

$167.03 per dag

Stasjonsvogner

Toyota Corolla Estate

avis
A
5
5
4
Toyota Corolla Estate

fra

$60.91 per dag

Stasjonsvogner

BMW 5 Series Estate

sixt
A
5
5
6
BMW 5 Series Estate

fra

$186.37 per dag

Standardbil

Mercedes B Class

sixt
M
5
5
4
Mercedes B Class

fra

$75.94 per dag

Standardbil

Audi A3 Sportback

sixt
A
5
4
4
Audi A3 Sportback

fra

$115.90 per dag

Luksusbil

BMW 5 Series

sixt
M
5
4
4
BMW 5 Series

fra

$122.93 per dag

Luksusbil

Audi A6 Estate

sixt
M
5
5
6
Audi A6 Estate

fra

$188.63 per dag

Full størrelsebil

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

fra

$135.23 per dag

9-seters

Volkswagen Caravelle

europcar
A
9
5
4
Volkswagen Caravelle

fra

$156.47 per dag

7-seters

Mercedes V Class

sixt
A
7
5
3
Mercedes V Class

fra

$235.33 per dag

Minibuss

Mercedes Vito

sixt
M
8
4
3
Mercedes Vito

fra

$237.59 per dag

Informasjon om BUDGET på Kiruna – Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om BUDGET som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Kiruna – Lufthavn [KRN].

Budget Car Rental

Firmanavn:

Budget Car Rental

Adresse:

Kiruna Airport, Flygfältsvägen, Kiruna, 98121

Telefon:

+46 98019299

BUDGET steder i nærheten av KRN Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Kiruna – Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Kiruna – Lufthavn-Flyplass [KRN]

Alternativt til BUDGET, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Kiruna – Lufthavn [KRN]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

SIXT Franchise

SIXT 23 reviews

8.7 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 34 reviews

8.4 / 10

HERTZ

HERTZ 64 reviews

8.1 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 22 reviews

8 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Kiruna – Lufthavn [KRN] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra AVIS og SIXT. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Kiruna – Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av SIXT på Kiruna – Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Kiruna – Lufthavn [KRN], ta en titt på SUV fra AVIS. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Kiruna – Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Kiruna – Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra SIXT. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

For de av dere som ønsker å kjøre et luksus kjøretøy på Kiruna – Lufthavn, bør du undersøke tilbud fra SIXT. De presenterer nok LUKSUSBIL, biler på Kiruna – Lufthavn for å tilfredsstille alle dine innfall.

BUDGET Kiruna – Lufthavn bilutleie biloversikt

BUDGET på Kiruna – Lufthavn KRN gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Compact, Suv, Estate, Standard, Luxury, Fullsize, 9-seater, 7-seater, Van, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Kiruna – Lufthavn, være klar til å plukke opp Peugeot 208, og Mini Countryman , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Skoda Scala, og Mercedes A Class , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra BUDGET på Kiruna – Lufthavn, kan du plukke opp Mercedes B Class, og Audi A3 Sportback .

BUDGET Full størrelsebil bilutleie klasse på Kiruna – Lufthavn inkludererfølgende bilutleie modeller: og Mercedes C Class .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra BUDGET på Kiruna – Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Nissan Qashqai, og BMW X1 .

Luksusbil bilutleie klasse levert av BUDGET Kiruna – Lufthavn består av følgende bilmodeller: BMW 5 Series, og Audi A6 Estate .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra BUDGET på Kiruna – Lufthavn, kan du leie og Mercedes V Class .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

BUDGET tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra BUDGET på Kiruna – Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Kiruna – Lufthavn, den mest egnede bilen fra BUDGET Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra BUDGET på Kiruna – Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra BUDGET på Kiruna – Lufthavn.
  • For unge sjåfører har BUDGET også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra BUDGET på Kiruna – Lufthavn.

FAQ - BUDGET leiebil på Kiruna – Lufthavn

Hvordan leie en bil fra BUDGET på Kiruna – Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra BUDGET på KRN Flyplass?

Den billigste bilen fra BUDGET på Kiruna – Lufthavn er Peugeot 208. Gjeldende relevante pris er $38.96 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Kiruna – Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av KRN Flyplass varierer fra $5.64 til $6.51.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Kiruna – Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Kiruna – Lufthavn Airport [KRN]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Kiruna – Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!