Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

AVIS leiebiler på Hat Yai - Lufthavn [HDY]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode AVIS leiebilavtalene på Hat Yai - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [HDY] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Toyota Yaris

SIXT
A
4
3
2
Toyota Yaris

fra

$23.78 per dag

Økonomibil

Honda City

SIXT
A
5
5
2
Honda City

fra

$26.13 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

BUDGET
A
5
3
3
Toyota Vios

fra

$26.80 per dag

Standardbil

Toyota Altis

BUDGET
A
5
3
4
Toyota Altis

fra

$29.73 per dag

SUV

Toyota C-HR

ASAP RENT A CAR
A
5
5
4
Toyota C-HR

fra

$40.28 per dag

7-seters

Toyota Innova

BUDGET
A
7
5
1
Toyota Innova

fra

$42.65 per dag

Informasjon om AVIS på Hat Yai - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om AVIS som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Hat Yai - Lufthavn [HDY].

AVIS Car Rental

Firmanavn:

AVIS Car Rental

Adresse:

Meeting Point, Haad Yai

Telefon:

(66) 74-227259

De beste bilutleiefirmaene på Hat Yai - Lufthavn-Flyplass [HDY]

Alternativt til AVIS, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Hat Yai - Lufthavn [HDY]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

SIXT Direct

SIXT 12 reviews

8.4 / 10

Thai Rent A Car

Thai 37 reviews

7.9 / 10

Hertz Direct

Hertz 7 reviews

7.7 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Hat Yai - Lufthavn [HDY] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra SIXT og BUDGET. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Hat Yai - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av BUDGET på Hat Yai - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

AVIS Hat Yai - Lufthavn bilutleie biloversikt

AVIS på Hat Yai - Lufthavn HDY gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Economy, Compact, Standard, Suv, 7-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Hat Yai - Lufthavn, være klar til å plukke opp og Honda City , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Toyota Vios , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra AVIS på Hat Yai - Lufthavn, kan du plukke opp og Toyota Altis .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra AVIS på Hat Yai - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: og Toyota C-HR .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra AVIS på Hat Yai - Lufthavn, kan du leie og Toyota Innova .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

AVIS tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra AVIS på Hat Yai - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Hat Yai - Lufthavn, den mest egnede bilen fra AVIS Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra AVIS på Hat Yai - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra AVIS på Hat Yai - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har AVIS også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra AVIS på Hat Yai - Lufthavn.

FAQ - AVIS leiebil på Hat Yai - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra AVIS på Hat Yai - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra AVIS på HDY Flyplass?

Den billigste bilen fra AVIS på Hat Yai - Lufthavn er Toyota Yaris. Gjeldende relevante pris er $23.78 per dag.

Hvor kan jeg finne AVIS kontor desk på Hat Yai - Lufthavn [HDY]?

  • AVISs bilutleie desk er på Hat Yai - Lufthavn. Du finner den nøyaktige plasseringen ved å navigere på flyplassens kart.

Hva er bensin prisen i nærheten av Hat Yai - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av HDY Flyplass varierer fra $3.07 til $3.42.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Hat Yai - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Hat Yai - Lufthavn Airport [HDY]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Hat Yai - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!