Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

SIXT-DIRECT leiebiler på Koh Samui - Lufthavn [USM]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode SIXT-DIRECT leiebilavtalene på Koh Samui - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [USM] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Nissan March

DRIVE CAR RENTAL
A
5
3
2
Nissan March

fra

$17.21 per dag

Økonomibil

Nissan Almera

EUROPCAR
A
5
5
2
Nissan Almera

fra

$34.93 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

DRIVE CAR RENTAL
A
5
3
3
Toyota Vios

fra

$20.33 per dag

Minibil

Toyota Yaris

SIXT
A
4
3
2
Toyota Yaris

fra

$23.59 per dag

Standardbil

Nissan Sylphy

DRIVE CAR RENTAL
A
5
4
5
Nissan Sylphy

fra

$25.04 per dag

SUV

Honda BR-V

EUROPCAR
A
5
5
2
Honda BR-V

fra

$58.09 per dag

7-seters

Toyota Fortuner

SIXT
A
7
5
1
Toyota Fortuner

fra

$61.80 per dag

Informasjon om SIXT-DIRECT på Koh Samui - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om SIXT-DIRECT som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Koh Samui - Lufthavn [USM].

Sixt Direct

Firmanavn:

Sixt Direct

Adresse:

Koh Samui Airport - Meet and Greet, Koh Samui, 84140

De beste bilutleiefirmaene på Koh Samui - Lufthavn-Flyplass [USM]

Alternativt til SIXT-DIRECT, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Koh Samui - Lufthavn [USM]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

National Direct

National 13 reviews

8.8 / 10

Thrifty

Thrifty 24 reviews

8.4 / 10

Avis Direct

Avis 7 reviews

8.2 / 10

Hertz Direct

Hertz 52 reviews

8.1 / 10

Thai Rent A Car

Thai 10 reviews

8.1 / 10

SIXT Franchise

SIXT 63 reviews

7.9 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Koh Samui - Lufthavn [USM] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra og . De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Koh Samui - Lufthavn.

SIXT-DIRECT Koh Samui - Lufthavn bilutleie biloversikt

SIXT-DIRECT på Koh Samui - Lufthavn USM gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Compact, Mini, Standard, Suv, 7-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Koh Samui - Lufthavn, være klar til å plukke opp Nissan March, og Nissan Almera , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Toyota Vios , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra SIXT-DIRECT på Koh Samui - Lufthavn, kan du plukke opp og Nissan Sylphy .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra SIXT-DIRECT på Koh Samui - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: og Honda BR-V .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra SIXT-DIRECT på Koh Samui - Lufthavn, kan du leie og Toyota Fortuner .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

SIXT-DIRECT tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra SIXT-DIRECT på Koh Samui - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Koh Samui - Lufthavn, den mest egnede bilen fra SIXT-DIRECT Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra SIXT-DIRECT på Koh Samui - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra SIXT-DIRECT på Koh Samui - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har SIXT-DIRECT også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra SIXT-DIRECT på Koh Samui - Lufthavn.

FAQ - SIXT-DIRECT leiebil på Koh Samui - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra SIXT-DIRECT på Koh Samui - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra SIXT-DIRECT på USM Flyplass?

Den billigste bilen fra SIXT-DIRECT på Koh Samui - Lufthavn er Nissan March. Gjeldende relevante pris er $17.21 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Koh Samui - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av USM Flyplass varierer fra $3.09 til $4.46.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Koh Samui - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Koh Samui - Lufthavn Airport [USM]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Koh Samui - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!