Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

7-SEATER leiebiler tilgjengelig i Lampang - Airport [LPT]

Se over våre store 7-SEATER Lampang - Airport leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av 7-SEATER leiebiler som er tilgjengelige i LPT Flyplass.

Økonomibil

Nissan Almera

THAI
A
5
5
2
Nissan Almera

fra

$24.93 per dag

Minibil

Toyota Yaris

THAI
A
4
5
2
Toyota Yaris

fra

$24.93 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

AVIS
A
5
5
3
Toyota Vios

fra

$29.01 per dag

Standardbil

Toyota Altis

THAI
A
5
4
4
Toyota Altis

fra

$41.54 per dag

SUV

Mitsubishi Pajero

THAI
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

fra

$61.79 per dag

Informasjon om 7-SEATER bilutleie klasse i Lampang - Airport

Navnet på denne Bilutleie klassen taler for seg selv, da det berettiger at disse bilene har 7 seter i motsetning til mindre 5-seters kjøretøy. Disse ekstra 2 setene tillater ikke bare reiser i en større gruppe, men gir også litt ekstra plass til bagasjen og personlige eiendeler. På grunn av dette er 7-setere ofte valgt for familieferier eller store gruppe turer.

Det er noen ganger en bedre idé å leie en enkelt bil med overdreven plass i stedet for å leie 2 separate biler for å passe en stor gruppe mennesker. Hvis plassen er en av dine beste prioriteringer mens du velger en leiebil, vil en overdimensjonert utleie klasse være en utmerket beslutning for deg.

7-SEATER LPT Flyplass Leiebil

7-SEATER Bilutleie klasse i Lampang - Airport Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: eller lignende 7-SEATER leiebiler.

De beste leverandørene av 7-SEATER Lampang - Airport Bilutleie

For å gjøre det beste valget av 7-SEATER leiebilavtale i Lampang - Airport flyplass [LPT], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr 7-SEATER biler i Lampang - Airport har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av 7-SEATER leiebilavtaler i Lampang - Airport er levert av THAI RENT A CAR.

Thai Rent A Car

Thai 64 reviews

7.8 / 10

Avis Direct

Avis 37 reviews

7.7 / 10

FAQ - 7-SEATER lei en bil på Lampang - Airport

Hvordan bestille 7-SEATER leiebil i Lampang - Airport?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste 7-SEATER leiebilen i LPT Flyplass?

Den billigste 7-SEATER bilen i Lampang - Airport flyplass er Nissan Almera fra THAI. Den gjeldende relevante prisen er $24.93 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for 7-SEATER leiebilen i Lampang - Airport?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp 7-SEATER leiebil i Lampang - Airport?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie 7-SEATER kjøretøy i Lampang - Airport?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie 7-SEATER bil i Lampang - Airport. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Lampang - Airport kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie 7-SEATER bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis 7-SEATER leiebiler i Lampang - Airport. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!