Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

ECONOMY leiebiler tilgjengelig i Nakhon Phanom - Lufthavn [KOP]

Se over våre store ECONOMY Nakhon Phanom - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av ECONOMY leiebiler som er tilgjengelige i KOP Flyplass.

Økonomibil

Nissan Almera

thai
A
5
5
2
Nissan Almera

fra

$26.87 per dag

Minibil

Mitsubishi Mirage

thai
A
4
3
2
Mitsubishi Mirage

fra

$24.69 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

avis
A
5
5
3
Toyota Vios

fra

$27.30 per dag

Standardbil

Toyota Altis

avis
A
5
4
4
Toyota Altis

fra

$58.36 per dag

Informasjon om ECONOMY bilutleie klasse i Nakhon Phanom - Lufthavn

Økonomi leiebil klassen kan også bli referert til som "superminis" i Europa eller "subcompact" i Nord-Amerika. Økonomi biler er vanligvis lettere og mindre enn standard, men tilbyr mer rom og komfort enn mini.

Denne bilutleie klassen er en fantastisk kombinasjon av lavere leiepris og god drivstoffeffektivitet på grunn av sin moderate størrelse. Slike biler tillater vanligvis opptil 4 passasjerer å reise komfortabelt med ekstra rom for bagasje og personlige eiendeler.

Historisk er økonomi klassen en av de mest populære klassene ettersom det er en billig løsning for å reise med venner eller familie og håndtere personlige ærend.

ECONOMY KOP Flyplass Leiebil

ECONOMY Bilutleie klasse i Nakhon Phanom - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Nissan Almera, eller lignende ECONOMY leiebiler.

ECONOMY leiebil steder i nærheten av Nakhon Phanom - Lufthavn flyplass

Ikke glem å sjekke bilutleie avtaler i on-site og off-Airport leiebil lokasjoner nærmest Nakhon Phanom - Lufthavn. Prisene og tilgjengelighet av biler er vanligvis forskjellige. Sørg for at du gjør det beste valget.

Leiebilsteder på flyplasser i nærheten

De beste leverandørene av ECONOMY Nakhon Phanom - Lufthavn Bilutleie

For å gjøre det beste valget av ECONOMY leiebilavtale i Nakhon Phanom - Lufthavn flyplass [KOP], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr ECONOMY biler i Nakhon Phanom - Lufthavn har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av ECONOMY leiebilavtaler i Nakhon Phanom - Lufthavn er levert av THAI RENT A CAR.

Thai Rent A Car

Thai 34 reviews

7.9 / 10

Avis Direct

Avis 28 reviews

7.8 / 10

FAQ - ECONOMY lei en bil på Nakhon Phanom - Lufthavn

Hvordan bestille ECONOMY leiebil i Nakhon Phanom - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste ECONOMY leiebilen i KOP Flyplass?

Den billigste ECONOMY bilen i Nakhon Phanom - Lufthavn flyplass er Nissan Almera fra thai. Den gjeldende relevante prisen er $26.87 per dag.

Hva er den mest populære ECONOMY leiebil i Nakhon Phanom - Lufthavn [KOP]?

Den mest populære ECONOMY leiebilen i Nakhon Phanom - Lufthavn er for tiden NISSAN ALMERA. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er levert av thai. Den koster $26.87 per dag.

Hva er den mest pålitelige ECONOMY leverandøren i Nakhon Phanom - Lufthavn [KOP]?

Den mest betrodde leverandøren av ECONOMY leiebil i KOP er Thai Rent A Car med en gjennomsnittlig poengsum for vurdering 7.9 av 10.

Det billigste ECONOMY kjøretøyet fra thai i Nakhon Phanom - Lufthavn Airport er NISSAN ALMERA. Prisen starter fra $26.87 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for ECONOMY leiebilen i Nakhon Phanom - Lufthavn?

Bensin prisene i nærheten av KOP Flyplass varierer fra $3.46 til $4.01.

Mini 4.5 l/100km 51 US mpg
Økonomi 5.1 l/100km 46 US mpg
Kompakt 5.3 l/100km 44 US mpg
Mellomliggende 7.0 l/100km 33 US mpg
Standard 7.0 l/100km 33 US mpg
Full størrelse 7.4 l/100km 31 US mpg
7-seter 7.4 l/100km 31 US mpg
Premium 9.1 l/100km 25 US mpg
Minivan 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
Van 11.6 l/100km 20 US mpg
Eksotisk/sport 10.6 l/100km 22 US mpg
Kabriolet 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Så, vil du bruke omtrent 5.05$ på å kjøre ECONOMY bil for 100 km. En 100 US Mil kjøretur i ECONOMY kjøretøyet vil koste deg ca 8.1$.

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp ECONOMY leiebil i Nakhon Phanom - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie ECONOMY kjøretøy i Nakhon Phanom - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie ECONOMY bil i Nakhon Phanom - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Nakhon Phanom - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie ECONOMY bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis ECONOMY leiebiler i Nakhon Phanom - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!