Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

SIXT leiebiler på Ordu Giresun Airport [OGU]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode SIXT leiebilavtalene på Ordu Giresun Airport. Legg merke til disse tilbudene på [OGU] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Renault Clio

budget
A
5
5
2
Renault Clio

fra

$79.56 per dag

Kompaktbil

Renault Megane

budget
A
5
5
3
Renault Megane

fra

$104.74 per dag

Informasjon om SIXT på Ordu Giresun Airport

I tabellen nedenfor finner du informasjon om SIXT som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Ordu Giresun Airport [OGU].

SIXT Rent A Car

Firmanavn:

SIXT Rent A Car

Adresse:

Ordu-Giresun Airport, Alibey Island, Ordu, 52010

Telefon:

+90-5307925258

De beste bilutleiefirmaene på Ordu Giresun Airport-Flyplass [OGU]

Alternativt til SIXT, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Ordu Giresun Airport [OGU]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 50 reviews

7.6 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Ordu Giresun Airport [OGU] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra BUDGET. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Ordu Giresun Airport.

SIXT Ordu Giresun Airport bilutleie biloversikt

SIXT på Ordu Giresun Airport OGU gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Compact, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Ordu Giresun Airport, være klar til å plukke opp og Renault Clio , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Renault Megane , eller få en bil klasse oppgradering.

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

SIXT tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra SIXT på Ordu Giresun Airport for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Ordu Giresun Airport, den mest egnede bilen fra SIXT Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra SIXT på Ordu Giresun Airport for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra SIXT på Ordu Giresun Airport.
  • For unge sjåfører har SIXT også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra SIXT på Ordu Giresun Airport.

FAQ - SIXT leiebil på Ordu Giresun Airport

Hvordan leie en bil fra SIXT på Ordu Giresun Airport ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra SIXT på OGU Flyplass?

Den billigste bilen fra SIXT på Ordu Giresun Airport er Renault Clio. Gjeldende relevante pris er $79.56 per dag.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Ordu Giresun Airport?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Ordu Giresun Airport Airport [OGU]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Ordu Giresun Airport ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!