Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

SIXT leiebiler på Sivas - Lufthavn [VAS]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode SIXT leiebilavtalene på Sivas - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [VAS] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Seat Ibiza

sixt
A
5
3
2
Seat Ibiza

fra

$33.10 per dag

Økonomibil

Nissan Micra

sixt
A
5
3
2
Nissan Micra

fra

$34.95 per dag

Luksusbil

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
5
Mercedes E Class

fra

$99.74 per dag

Økonomibil

Ford Fiesta

essence
M
5
3
2
Ford Fiesta

fra

$28.06 per dag

Økonomibil

Hyundai i20

circular
A
5
3
2
Hyundai i20

fra

$64.75 per dag

Kompaktbil

Renault Symbol

essence
M
5
3
3
Renault Symbol

fra

$29.41 per dag

Kompaktbil

Citroen C4 Cactus

circular
A
5
5
3
Citroen C4 Cactus

fra

$106.56 per dag

Standardbil

Renault Fluence

essence
M
5
5
5
Renault Fluence

fra

$41.78 per dag

Standardbil

Honda Civic

circular
A
5
4
4
Honda Civic

fra

$110.74 per dag

Luksusbil

Mercedes CLA

europcar
A
5
4
5
Mercedes CLA

fra

$102.25 per dag

Minibuss

Renault Trafic

europcar
M
6
4
2
Renault Trafic

fra

$116.89 per dag

7-seters

Hyundai H1

europcar
M
7
5
4
Hyundai H1

fra

$130.37 per dag

Informasjon om SIXT på Sivas - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om SIXT som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Sivas - Lufthavn [VAS].

SIXT Rent A Car

Firmanavn:

SIXT Rent A Car

Adresse:

Sivas Airport, Sivas, 58024

Telefon:

+90-8502222000

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Hentetype

Henting på flyplassterminal

Bonuser

  • - Flyplasstillegg
  • - Veihjelp
  • - Begrenset antall mil

SIXT steder i nærheten av VAS Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Sivas - Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Sivas - Lufthavn-Flyplass [VAS]

Alternativt til SIXT, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Sivas - Lufthavn [VAS]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 14 reviews

7.1 / 10

Essence Car Rental

Essence 45 reviews

6.2 / 10

Circular Car Hire

Circular 112 reviews

5.4 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Sivas - Lufthavn [VAS] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra ESSENCE og CIRCULAR. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Sivas - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av ESSENCE og CIRCULAR på Sivas - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

Hvis du er ute etter en stor bil på Sivas - Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra EUROPCAR. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

For de av dere som ønsker å kjøre et luksus kjøretøy på Sivas - Lufthavn, bør du undersøke tilbud fra EUROPCAR. De presenterer nok LUKSUSBIL, biler på Sivas - Lufthavn for å tilfredsstille alle dine innfall.

SIXT Sivas - Lufthavn bilutleie biloversikt

SIXT på Sivas - Lufthavn VAS gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Luxury, Compact, Standard, Van, 7-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Sivas - Lufthavn, være klar til å plukke opp Seat Ibiza, Nissan Micra, Ford Fiesta, og Hyundai i20 , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Renault Symbol, og Citroen C4 Cactus , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra SIXT på Sivas - Lufthavn, kan du plukke opp Renault Fluence, og Honda Civic .

Luksusbil bilutleie klasse levert av SIXT Sivas - Lufthavn består av følgende bilmodeller: Mercedes E Class, og Mercedes CLA .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra SIXT på Sivas - Lufthavn, kan du leie og Hyundai H1 .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

SIXT tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra SIXT på Sivas - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Sivas - Lufthavn, den mest egnede bilen fra SIXT Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra SIXT på Sivas - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra SIXT på Sivas - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har SIXT også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra SIXT på Sivas - Lufthavn.

FAQ - SIXT leiebil på Sivas - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra SIXT på Sivas - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra SIXT på VAS Flyplass?

Den billigste bilen fra SIXT på Sivas - Lufthavn er Seat Ibiza. Gjeldende relevante pris er $33.10 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Sivas - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av VAS Flyplass varierer fra $4.04 til $5.17.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Sivas - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Sivas - Lufthavn Airport [VAS]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Sivas - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!