Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

THRIFTY leiebiler på Anchorage (ak) []

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode THRIFTY leiebilavtalene på Anchorage (ak). Legg merke til disse tilbudene på [] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Kompaktbil

Ford Focus

thrifty
A
5
4
3
Ford Focus

fra

$16.51 per dag

Økonomibil

Ford Fiesta

thrifty
A
5
4
2
Ford Fiesta

fra

$16.51 per dag

Standardbil

Chevrolet Cruze

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

fra

$20.55 per dag

Standardbil

Toyota Corolla

thrifty
A
5
4
4
Toyota Corolla

fra

$38.93 per dag

7-seters

Dodge Caravan

thrifty
A
7
5
3
Dodge Caravan

fra

$31.34 per dag

SUV

Jeep Patriot

thrifty
A
5
5
3
Jeep Patriot

fra

$50.73 per dag

Full størrelsebil

Chevrolet Impala

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Impala

fra

$61.35 per dag

Økonomibil

Chevrolet Spark

dollar
A
5
4
2
Chevrolet Spark

fra

$16.51 per dag

Kompaktbil

Hyundai Accent

dollar
A
5
5
3
Hyundai Accent

fra

$16.51 per dag

Standardbil

Hyundai Elantra

enterprise
A
5
4
4
Hyundai Elantra

fra

$28.56 per dag

Standardbil

Nissan Altima

enterprise
A
5
2
3
Nissan Altima

fra

$33.09 per dag

Minibuss

Chevrolet Silverado Ext Cab

enterprise
A
4
4
0
Chevrolet Silverado Ext Cab

fra

$46.68 per dag

SUV

Toyota Rav4

enterprise
A
5
5
3
Toyota Rav4

fra

$46.68 per dag

SUV

Toyota Sequoia

avis
A
7
5
3
Toyota Sequoia

fra

$164.02 per dag

7-seters

Dodge Grand Caravan

enterprise
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

fra

$46.68 per dag

Full størrelsebil

Ford Fusion

avis
A
5
4
4
Ford Fusion

fra

$81.70 per dag

Informasjon om THRIFTY på Anchorage (ak) AK

I tabellen nedenfor finner du informasjon om THRIFTY som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Anchorage (ak) [].

Thrifty Car Rental

Firmanavn:

Thrifty Car Rental

Adresse:

3730 SPENARD ROAD, ANCHORAGE, AK (AK), UNITED STATES, 99517

Hentetype

Adresse: Se andresse

Bonuser

  • - Ubegrenset antall mil

THRIFTY steder i nærheten av Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Anchorage (ak). Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder på flyplasser i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Anchorage (ak)-Flyplass []

Alternativt til THRIFTY, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Anchorage (ak) []. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 2490 reviews

7.3 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Anchorage (ak) [] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra DOLLAR. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Anchorage (ak).

Et stort antall medium biler er levert av ENTERPRISE og AVIS på Anchorage (ak) AK. Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Anchorage (ak) [], ta en titt på SUV fra ENTERPRISE. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Anchorage (ak).

Hvis du er ute etter en stor bil på Anchorage (ak), bør du vurdere avtaler fra ENTERPRISE. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

THRIFTY Anchorage (ak) AK bilutleie biloversikt

THRIFTY på Anchorage (ak) gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Compact, Economy, Standard, 7-seater, Suv, Fullsize, Van, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Anchorage (ak), være klar til å plukke opp Ford Fiesta, og Chevrolet Spark , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Ford Focus, og Hyundai Accent , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra THRIFTY på Anchorage (ak), kan du plukke opp Chevrolet Cruze, Toyota Corolla, Hyundai Elantra, og Nissan Altima .

THRIFTY Full størrelsebil bilutleie klasse på Anchorage (ak) inkludererfølgende bilutleie modeller: Chevrolet Impala, og Ford Fusion .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra THRIFTY på Anchorage (ak), vil du få en av følgende biler: Jeep Patriot, Toyota Rav4, og Toyota Sequoia .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra THRIFTY på Anchorage (ak), kan du leie Dodge Caravan, og Dodge Grand Caravan .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

THRIFTY tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra THRIFTY på Anchorage (ak) for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Anchorage (ak), den mest egnede bilen fra THRIFTY Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra THRIFTY på Anchorage (ak) for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra THRIFTY på Anchorage (ak).
  • For unge sjåfører har THRIFTY også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra THRIFTY på Anchorage (ak).

FAQ - THRIFTY leiebil på Anchorage (ak)

Hvordan leie en bil fra THRIFTY på Anchorage (ak) AK?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra THRIFTY på Flyplass?

Den billigste bilen fra THRIFTY på Anchorage (ak) er Ford Focus. Gjeldende relevante pris er $16.51 per dag.

Hva er den mest populære THRIFTY leiebilen på Anchorage (ak) []?

De mest populære leiebil på Anchorage (ak) fra THRIFTY er for tiden . Den laveste prisen for dette kjøretøyet er $16.51 per dag.

Hva er den mest hyppigste bestilte bilklassen fra THRIFTY på Anchorage (ak) []?

Den hyppigste bestilte bilklasse fra THRIFTY på Flyplass er ØKONOMIBIL. Den billigste ØKONOMIBIL kjøretøyet fra THRIFTY er FORD FIESTA. Prisen starter fra $16.51 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Anchorage (ak) Airport?

Bensin prisene i nærheten av Flyplass varierer fra $2.84 til $3.40.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Anchorage (ak)?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Anchorage (ak) Airport []?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Anchorage (ak) AK?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!