Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

HERTZ leiebiler på Truckee Tahoe - Lufthavn [TKF]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode HERTZ leiebilavtalene på Truckee Tahoe - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [TKF] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Økonomibil

Chevrolet Spark

HERTZ
A
5
4
2
Chevrolet Spark

fra

$59.54 per dag

Kompaktbil

Nissan Versa

HERTZ
A
5
4
3
Nissan Versa

fra

$61.52 per dag

Standardbil

Toyota Corolla

HERTZ
A
5
4
4
Toyota Corolla

fra

$63.19 per dag

Standardbil

Chrysler 200

HERTZ
A
5
2
3
Chrysler 200

fra

$66.59 per dag

SUV

Jeep Compass

HERTZ
A
5
5
3
Jeep Compass

fra

$93.68 per dag

7-seters

Dodge Grand Caravan

HERTZ
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

fra

$95.50 per dag

Informasjon om HERTZ på Truckee Tahoe - Lufthavn CA

I tabellen nedenfor finner du informasjon om HERTZ som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Truckee Tahoe - Lufthavn [TKF].

Hertz Car Hire

Firmanavn:

Hertz Car Hire

Adresse:

10266 Truckee Airport Road, Truckee, 96161-3310, CA

Telefon:

5305509191

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Hentetype

Henting på flyplassterminal

HERTZ steder i nærheten av TKF Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Truckee Tahoe - Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder på flyplasser i nærheten

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

HERTZ Truckee Tahoe - Lufthavn CA bilutleie biloversikt

HERTZ på Truckee Tahoe - Lufthavn TKF gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Economy, Compact, Standard, Suv, 7-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Truckee Tahoe - Lufthavn, være klar til å plukke opp og Chevrolet Spark , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Nissan Versa , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra HERTZ på Truckee Tahoe - Lufthavn, kan du plukke opp Toyota Corolla, og Chrysler 200 .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra HERTZ på Truckee Tahoe - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: og Jeep Compass .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra HERTZ på Truckee Tahoe - Lufthavn, kan du leie og Dodge Grand Caravan .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

HERTZ tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra HERTZ på Truckee Tahoe - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Truckee Tahoe - Lufthavn, den mest egnede bilen fra HERTZ Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra HERTZ på Truckee Tahoe - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra HERTZ på Truckee Tahoe - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har HERTZ også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra HERTZ på Truckee Tahoe - Lufthavn.

FAQ - HERTZ leiebil på Truckee Tahoe - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra HERTZ på Truckee Tahoe - Lufthavn CA?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra HERTZ på TKF Flyplass?

Den billigste bilen fra HERTZ på Truckee Tahoe - Lufthavn er Chevrolet Spark. Gjeldende relevante pris er $59.54 per dag.

Hvor kan jeg finne HERTZ kontor desk på Truckee Tahoe - Lufthavn [TKF]?

  • HERTZs bilutleie desk er på Truckee Tahoe - Lufthavn. Du finner den nøyaktige plasseringen ved å navigere på flyplassens kart.

Hva er bensin prisen i nærheten av Truckee Tahoe - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av TKF Flyplass varierer fra $2.15 til $3.73.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Truckee Tahoe - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Truckee Tahoe - Lufthavn Airport [TKF]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Truckee Tahoe - Lufthavn CA?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!