Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Алис Спрингс, Летище [ASP]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Алис Спрингс, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Toyota Yaris

thrifty
A
5
3
2
Toyota Yaris

от

$52.58 на ден

Компактен

Toyota Corolla

thrifty
A
5
3
2
Toyota Corolla

от

$58.24 на ден

Стандартен

Hyundai i30

budget
A
5
3
4
Hyundai i30

от

$51.53 на ден

Стандартен

Kia Cerato

europcar
A
5
5
4
Kia Cerato

от

$94.48 на ден

Компактен

Hyundai Accent

budget
A
5
3
2
Hyundai Accent

от

$61.76 на ден

Икономичен

Kia Rio

avis
A
5
5
2
Kia Rio

от

$62.98 на ден

Икономичен

Suzuki Swift

firefly
A
5
3
2
Suzuki Swift

от

$145.24 на ден

SUV

Mitsubishi ASX

budget
A
5
5
3
Mitsubishi ASX

от

$88.50 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

avis
A
5
5
6
Mitsubishi Pajero

от

$255.06 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

budget
A
5
4
5
Toyota Camry

от

$99.68 на ден

Със 7 седалки

Isuzu MU-X 7 Seater

europcar
A
7
5
3
Isuzu MU-X 7 Seater

от

$183.29 на ден

Информация за THRIFTY на Алис Спрингс, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Алис Спрингс, Летище [ASP].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

Alice Springs, Airport Terminal, Alice Springs, NT 0870

Телефон:

(08) 8955 5233

Обекти на THRIFTY близо до летище ASP

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Алис Спрингс, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Алис Спрингс, Летище [ASP]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Алис Спрингс, Летище [ASP]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Firefly

Firefly 15 reviews

8.6 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 31 reviews

8.1 / 10

Budget ABG Franchise

Budget 42 reviews

7.9 / 10

Europcar Corporate

Europcar 44 reviews

7.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Алис Спрингс, Летище [ASP], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Алис Спрингс, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и EUROPCAR на Алис Спрингс, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Алис Спрингс, Летище [ASP], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Алис Спрингс, Летище.

THRIFTY Алис Спрингс, Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Алис Спрингс, Летище ASP предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Suv , Fullsize , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Алис Спрингс, Летище, подгответе се да вземете Toyota Yaris, Kia Rio, и Suzuki Swift или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Corolla, и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Алис Спрингс, Летище, можете да вземете Hyundai i30, и Kia Cerato .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Алис Спрингс, Летище включва следните модели на коли под наем: и Toyota Camry .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Алис Спрингс, Летище, ще получите една от следните коли: Mitsubishi ASX, и Mitsubishi Pajero .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Алис Спрингс, Летище, можете да наемете и Isuzu MU-X 7 Seater .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Алис Спрингс, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Алис Спрингс, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Алис Спрингс, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Алис Спрингс, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Алис Спрингс, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Алис Спрингс, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Алис Спрингс, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Алис Спрингс, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище ASP?

Най-евтината кола от THRIFTY на Алис Спрингс, Летище е Toyota Yaris. Съответната настояща цена е $52.58 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Алис Спрингс, Летище?

Цените на бензин близо до летище ASP варират от $3.64 до $4.48.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Алис Спрингс, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Алис Спрингс, Летище [ASP]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Алис Спрингс, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!