Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем на Балина, Летище [BNK]

С таблицата ни по-долу можете лесно да сравните цените за наем на различни сделки по класи коли под наем от надеждни по цял свят доставчици на Балина, Летище.

За да опростим избора Ви още повече, ние маркирахме най-евтината оферта за коли под наем от всеки клас коли под наем на летище BNK в червено.

Икономичен

Икономичен

SUV

SUV

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

В пълен размер

В пълен размер

AVIS Car Rental от$85.99 от$33.25 от$83.14
Thrifty Car Rental от$177.29
Budget Car Rental от$32.48 от$34.74 от$37.90
Europcar от$42.08 от$48.54

Най-добрите коли под наем фирми в Балина, Летище [BNK]

Агенциите за коли под наем на Балина, Летище могат да се различават значително не само в разнообразието на автомобили под наем и условията при наем на кола, но и при средните оценки, поставени от предишни клиенти.

Avis ABG Franchise

Avis 54 reviews

8.7 / 10

Budget ABG Franchise

Budget 72 reviews

8.6 / 10

Thrifty

Thrifty 8 reviews

8.5 / 10

Europcar Corporate

Europcar 942 reviews

7.7 / 10

Hertz Corporate

Hertz 7 reviews

7.5 / 10

Внушителният брой коли под наем на летище BNK ще Ви очарова. Класите коли под наем, налични на Балина, Летище варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV да се . Най-голямата колекция коли на Балина, Летище се предлага от BUDGET.

На Балина, Летище можете да намерите правилния доставчик за всяко от пътуванията си. Ще намерите доставчици, които предлагат ежечасно, ежедневно, ежеседмично, краткосрочно, месечно, дългосрочно или дори еднопосочно сделки за коли под наем. Може да намерите и някои оферти за млади шофьори на летище BNK.

Коли под наем в близост до места Балина, Летище

Ако не можете да намерите съвършената си сделка за коли под наем на Балина, Летище, не забравяйте да проверявате офертите на други обекти за вземане по-близо до летище BNK.

Разнообразието от коли обикновено е по-голямо на Балина, Летище, но можете да намерите и по-евтини сделки в други по-малко популярни обекти за вземане: малки или местни летища, гари, пристанища и обекти на центъра.

Летище Балина, Летище Преглед на парк коли под наем

Доставчиците на коли под наем на летище BNK осигуряват огромно разнообразие от автомобили, които ще бъдат подходящи за всяко от пътуванията Ви. С таблицата ни по-долу ще намерите наистина лесно кола, която отговаря на целта Ви.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Соло пътувания с нисък бюджет или пътувания с приятел в града при липса на място за паркиране Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Двойка или двама приятели, които искат да си спестят пари от гориво Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, или сходни.
Компактен 2-4 пътника, които се нуждаят от пространство за багаж Hyundai Accent, Nissan Versa, или сходни.
Среден Малки семейства или групи от до 5 приятели, които искат да изследват Лісмор Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Дълги пътувания с до 5 пътника, докато се наслаждавате на спокойно и удобно возене Audi A4, или сходни.
В пълен размер Удобно возене на дълги разстояния със семейството Ви и достатъчно багаж Ford Taurus, Chevrolet Camaro, или сходни.
Със 7 седалки Пътувания, ако групата Ви е повече от 5 пътника с малко багаж Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / С 9-12 седалки Οικογενειακά ταξίδια με πολλές αποσκευές Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, или сходни.
Премиум Бизнес пътувания, които започват на летище Балина, Летище Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Безопасни и удобни пътувания по магистралата или за офроуд цели Toyota Rav4, Audi Q5, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Специални поводи и возения през живота Ви в Лісмор Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътувания сами или с половинката Ви, за да почувствате свободата на Лісмор пътища Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Балина, Летище

Как да наема кола от Балина, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола от летище BNK?

Цените за наем на кола на Балина, Летище варират от $32.48 на ден до $85.99 на ден, базирайки се на избрания модел и опции за наем.

Коя е най-добрата агенция за коли под наем на Балина, Летище?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-висок потребителски рейтинг на BNK е AVIS ABG FRANCHISE със средна оценка 8.7/10. Най-евтината кола от AVIS ABG FRANCHISE на Балина, Летище е Toyota Corolla. Съответната настояща цена е $63.18 на ден.

Каква е цената на бензина близо до Балина, Летище?

Цените на бензина близо до летище BNK варират от $3.25 до $4.35.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта на Балина, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

а, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Балина, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!