Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Лонсестън Тазмания, Летище [LST]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Лонсестън Тазмания, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Holden Spark

budget
M
5
3
2
Holden Spark

от

$100.57 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

budget
A
5
5
4
Hyundai Elantra

от

$234.59 на ден

Компактен

Mitsubishi Lancer

east coast
A
5
5
2
Mitsubishi Lancer

от

$41.06 на ден

Компактен

Mercedes A Class

europcar
A
5
5
3
Mercedes A Class

от

$144.98 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

east coast
A
5
4
2
Toyota Corolla

от

$43.10 на ден

SUV

Mitsubishi Eclipse

east coast
A
5
5
3
Mitsubishi Eclipse

от

$46.68 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

avis
A
5
5
6
Mitsubishi Pajero

от

$360.35 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

east coast
A
5
4
2
Toyota Camry

от

$46.77 на ден

В пълен размер

Toyota Camry Hybrid

avis
A
5
4
5
Toyota Camry Hybrid

от

$157.82 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

thrifty
A
5
3
2
Toyota Yaris

от

$75.80 на ден

Икономичен

Suzuki Swift

hertz
A
5
3
2
Suzuki Swift

от

$120.06 на ден

Миниван

Hyundai iMax

bargain car rentals
A
8
4
3
Hyundai iMax

от

$80.13 на ден

Миниван

Ford Ranger Double Cab

europcar
A
5
4
4
Ford Ranger Double Cab

от

$148.52 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

europcar
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$144.47 на ден

Информация за BUDGET на Лонсестън Тазмания, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Лонсестън Тазмания, Летище [LST].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Airport Rd, Evandale Tas, 7212, TAS, Tasmania

Телефон:

03 6398 9400

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Адрес: Виж адрес

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Еднопосочен наем такса
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег
  • - такса място премия

Обекти на BUDGET близо до летище LST

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Лонсестън Тазмания, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Лонсестън Тазмания, Летище [LST]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Лонсестън Тазмания, Летище [LST]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis ABG Franchise

Avis 46 reviews

8.4 / 10

Europcar Corporate

Europcar 17 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 11 reviews

8.1 / 10

Thrifty

Thrifty 274 reviews

7.9 / 10

Enterprise

Enterprise 25 reviews

7.6 / 10

Alamo EMEA

Alamo 76 reviews

7.4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Лонсестън Тазмания, Летище [LST], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Лонсестън Тазмания, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и AVIS на Лонсестън Тазмания, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Лонсестън Тазмания, Летище, трябва да обмислите сделките от и EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Лонсестън Тазмания, Летище, трябва да разгледате офертите от EUROPCAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Лонсестън Тазмания, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

BUDGET Лонсестън Тазмания, Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Лонсестън Тазмания, Летище LST предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Standard , Compact , Suv , Fullsize , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Лонсестън Тазмания, Летище, подгответе се да вземете Holden Spark, Toyota Yaris, и Suzuki Swift или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Mitsubishi Lancer, и Mercedes A Class или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Лонсестън Тазмания, Летище, можете да вземете Hyundai Elantra, и Toyota Corolla .

BUDGET клас коли под наем в пълен размер на Лонсестън Тазмания, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Toyota Camry Hybrid .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Лонсестън Тазмания, Летище, ще получите една от следните коли: Mitsubishi Eclipse, и Mitsubishi Pajero .

Премиум клас коли под наем, осигурен от BUDGET Лонсестън Тазмания, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Лонсестън Тазмания, Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Лонсестън Тазмания, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Лонсестън Тазмания, Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Лонсестън Тазмания, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Лонсестън Тазмания, Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Лонсестън Тазмания, Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Лонсестън Тазмания, Летище

Как да наема кола от BUDGET на Лонсестън Тазмания, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище LST?

Най-евтината кола от BUDGET на Лонсестън Тазмания, Летище е Holden Spark. Съответната настояща цена е $100.57 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от BUDGET на Лонсестън Тазмания, Летище [LST]?

Най-често резервираният клас коли от BUDGET на летище LST е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от BUDGET е HYUNDAI ELANTRA. Цената му започва от $234.59 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Лонсестън Тазмания, Летище?

Цените на бензин близо до летище LST варират от $3.43 до $4.19.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Лонсестън Тазмания, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Лонсестън Тазмания, Летище [LST]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Лонсестън Тазмания, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!