Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Пърт

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Пърт. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Пърт, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$90.45
Thrifty Car Rental от$47.84 от$49.54
Budget Car Rental от$61.01 от$74.90
Europcar от$163.69 от$57.27 от$49.93 от$79.86 от$189.44 от$185.00

Най-добрите коли под наем фирми в Пърт

Агенциите за коли под наем в Пърт могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Avis ABG Franchise

Avis 53 reviews

8.5 / 10

Budget ABG Franchise

Budget 58 reviews

8.4 / 10

Hertz Corporate

Hertz 607 reviews

8.1 / 10

Alamo EMEA

Alamo 90 reviews

8.1 / 10

Enterprise

Enterprise 24 reviews

7.6 / 10

Firefly

Firefly 57 reviews

7.6 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Пърт. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Пърт, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV да се Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Пърт се предоставя от Europcar.

В Пърт, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, HERTZ, BUDGET, ALAMO, EUROPCAR, REDSPOT, APOLLO, ENTERPRISE и FIREFLY, SUNSET RENT A CAR, NATIONAL предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Пърт.

Коли под наем в близост до места Пърт

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Пърт, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Пърт Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Пърт, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Toyota Yaris, Suzuki Swift, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Hyundai Accent, Hyundai Kona, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Toyota Corolla, Kia Cerato, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Toyota Camry, Holden Commodore, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Isuzu MU-X 7 Seater, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Kia Carnival, Toyota Commuter, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Holden Trax, Mercedes GLE, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes C Class, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Пърт

Как да наема кола в Пърт?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Пърт?

Цените за наем на кола в Пърт варират от $46.87 на ден до $189.44 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Пърт?

Най-евтината сделка за коли под наем в Пърт може да се намери в Perth - Downtown. Цените за коли под наем стартират от $46.87 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Пърт?

В Пърт можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Пърт?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Avis ABG Franchise with an average score of 8.5/1. Най-евтината кола от Avis ABG Franchise в Пърт е Holden Commodore. Настоящата съответна цена е $90.45 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Пърт?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Пърт?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.