Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Клагенфурт, Летище [KLU]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Клагенфурт, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Seat Ibiza

avis
M
5
3
2
Seat Ibiza

от

$38.38 на ден

Компактен

Seat Leon

avis
M
5
5
3
Seat Leon

от

$50.91 на ден

Стандартен

Mercedes B Class

avis
A
5
4
4
Mercedes B Class

от

$56.00 на ден

Комби

Seat Leon Estate

avis
M
5
5
4
Seat Leon Estate

от

$61.53 на ден

SUV

Skoda Kodiaq

avis
M
5
5
4
Skoda Kodiaq

от

$103.64 на ден

Миниван

Peugeot Traveller

avis
M
8
4
3
Peugeot Traveller

от

$133.28 на ден

Мини

Fiat 500

global rent a car
M
4
3
1
Fiat 500

от

$31.32 на ден

Икономичен

Opel Corsa

sixt
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$33.81 на ден

Компактен

Ford Focus

sixt
M
5
5
3
Ford Focus

от

$37.43 на ден

Компактен

Opel Mokka

buchbinder
M
5
5
3
Opel Mokka

от

$50.90 на ден

Комби

Ford Focus Estate

global rent a car
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$41.71 на ден

Комби

Skoda Superb Estate

budget
M
5
5
5
Skoda Superb Estate

от

$86.25 на ден

Стандартен

Opel Crossland X

global rent a car
M
5
5
4
Opel Crossland X

от

$44.69 на ден

Стандартен

BMW 2 Series Active Tourer

buchbinder
M
5
5
4
BMW 2 Series Active Tourer

от

$63.53 на ден

Миниван

Peugeot 3008

budget
M
5
5
4
Peugeot 3008

от

$56.08 на ден

Със 7 седалки

Peugeot Rifter Long GT Line

sixt
M
7
5
1
Peugeot Rifter Long GT Line

от

$59.58 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

sixt
M
5
4
4
BMW 3 Series

от

$67.31 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito

sixt
M
9
5
4
Mercedes Vito

от

$68.51 на ден

Луксозен

BMW 5 Series

sixt
M
5
4
4
BMW 5 Series

от

$89.11 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

budget
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$121.86 на ден

SUV

Land Rover Discovery Sport

sixt
A
5
5
4
Land Rover Discovery Sport

от

$91.69 на ден

SUV

Mercedes GLC

sixt
A
5
5
6
Mercedes GLC

от

$101.30 на ден

Информация за AVIS на Клагенфурт, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Клагенфурт, Летище [KLU].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Kaernten Airport, Klagenfurt, 9020

Телефон:

(43) 505858 5820

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Обекти на AVIS близо до летище KLU

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Клагенфурт, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Клагенфурт, Летище [KLU]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Клагенфурт, Летище [KLU]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Corporate

SIXT 23 reviews

7.6 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 12 reviews

7.3 / 10

BUCHBINDER

BUCHBINDER 16 reviews

7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Клагенфурт, Летище [KLU], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Клагенфурт, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и BUCHBINDER на Клагенфурт, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Клагенфурт, Летище [KLU], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Клагенфурт, Летище.

Ако търсите голяма кола на Клагенфурт, Летище, трябва да обмислите сделките от BUDGET. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Клагенфурт, Летище, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, на Клагенфурт, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Клагенфурт, Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Клагенфурт, Летище KLU предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Estate , Suv , Van , Mini , 7-seater , Fullsize , 9-seater , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Клагенфурт, Летище, подгответе се да вземете Seat Ibiza, и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Seat Leon, Ford Focus, и Opel Mokka или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Клагенфурт, Летище, можете да вземете Mercedes B Class, Opel Crossland X, и BMW 2 Series Active Tourer .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Клагенфурт, Летище включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Клагенфурт, Летище, ще получите една от следните коли: Skoda Kodiaq, Land Rover Discovery Sport, и Mercedes GLC .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Клагенфурт, Летище се състои от следните модели коли: BMW 5 Series, и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Клагенфурт, Летище, можете да наемете и Peugeot Rifter Long GT Line .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Клагенфурт, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Клагенфурт, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Клагенфурт, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Клагенфурт, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Клагенфурт, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Клагенфурт, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Клагенфурт, Летище

Как да наема кола от AVIS на Клагенфурт, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище KLU?

Най-евтината кола от AVIS на Клагенфурт, Летище е Seat Ibiza. Съответната настояща цена е $38.38 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Клагенфурт, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Клагенфурт, Летище [KLU]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Клагенфурт, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!