Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем MOVIDA налични на Белем, Летище [BEL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на MOVIDA на Белем, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Gol

movida
M
5
3
2
Volkswagen Gol

от

$30.99 на ден

Икономичен

Volkswagen Fox

movida
M
5
5
2
Volkswagen Fox

от

$34.76 на ден

В пълен размер

Renault Logan Voyage

movida
M
5
4
3
Renault Logan Voyage

от

$34.76 на ден

SUV

Dacia Duster

movida
M
5
5
4
Dacia Duster

от

$51.88 на ден

Стандартен

Renault Fluence

movida
A
5
4
5
Renault Fluence

от

$58.46 на ден

Икономичен

Fiat Novo Uno

alamo
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

от

$29.70 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

alamo
M
5
5
2
Toyota Yaris

от

$538.77 на ден

Мини

Ford Ka

localiza
M
4
5
1
Ford Ka

от

$33.35 на ден

Компактен

Volkswagen Voyage G6

sixt
M
5
5
3
Volkswagen Voyage G6

от

$36.64 на ден

Миниван

Volkswagen Saveiro Pickup

localiza
M
2
2
0
Volkswagen Saveiro Pickup

от

$49.56 на ден

Миниван

Ford Ranger Supercab

localiza
M
4
4
0
Ford Ranger Supercab

от

$159.55 на ден

Стандартен

Ford Ka Sedan

localiza
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$49.72 на ден

Стандартен

Ford Fusion

localiza
A
5
5
4
Ford Fusion

от

$102.24 на ден

SUV

Renault Duster

localiza
M
5
5
4
Renault Duster

от

$69.16 на ден

В пълен размер

Audi A3

sixt
A
5
4
4
Audi A3

от

$73.63 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

localiza
A
7
5
1
Chevrolet Spin

от

$106.98 на ден

Информация за MOVIDA на Белем, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на MOVIDA за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които MOVIDA предоставя на Белем, Летище [BEL].

Movida

Име на фирмата:

Movida

Адрес:

Val-De-Cans International Airport, Avenida Avenida Júlio Cesar, s/n, Val-de-Cans (Arrivals Terminal - Rental Car Center), Belém - PA, 66115-970

Телефон:

+ 55 91 3210-6470

Обекти на MOVIDA близо до летище BEL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Белем, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

MOVIDA Белем, Летище Преглед на парк коли под наем

MOVIDA на Белем, Летище BEL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Fullsize , Suv , Standard , Mini , Compact , Van , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за MOVIDA Белем, Летище, подгответе се да вземете Volkswagen Gol, Volkswagen Fox, Fiat Novo Uno, и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Volkswagen Voyage G6 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от MOVIDA Белем, Летище, можете да вземете Renault Fluence, Ford Ka Sedan, и Ford Fusion .

MOVIDA клас коли под наем в пълен размер на Белем, Летище включва следните модели на коли под наем: Renault Logan Voyage, и Audi A3 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от MOVIDA Белем, Летище, ще получите една от следните коли: Dacia Duster, и Renault Duster .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от MOVIDA Белем, Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от MOVIDA Белем, Летище според Вашата цел

MOVIDA осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от MOVIDA на Белем, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Белем, Летище, най-подходящите автомобили от MOVIDA са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от MOVIDA на Белем, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от MOVIDA на Белем, Летище.
  • За млади шофьори MOVIDA също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от MOVIDA на Белем, Летище.

Често задавани въпроси - MOVIDA рент а кар на Белем, Летище

Как да наема кола от MOVIDA на Белем, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от MOVIDA на летище BEL?

Най-евтината кола от MOVIDA на Белем, Летище е Volkswagen Gol. Съответната настояща цена е $30.99 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от MOVIDA на Белем, Летище [BEL]?

Най-често резервираният клас коли от MOVIDA на летище BEL е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от MOVIDA е RENAULT FLUENCE. Цената му започва от $58.46 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Белем, Летище?

Цените на бензин близо до летище BEL варират от $6.09 до $6.74.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при MOVIDA с дебитна карта на Белем, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

MOVIDA осигурява ли опция за детска седалка за кола на Белем, Летище [BEL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Белем, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на MOVIDA кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!