Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем INTERNATIONAL налични на Куяба, Летищя [CGB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на INTERNATIONAL на Куяба, Летищя. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Nissan March

alamo
M
5
5
2
Nissan March

от

$11.26 на ден

Икономичен

Citroen C3

europcar
M
5
5
2
Citroen C3

от

$27.74 на ден

Мини

Ford Ka

alamo
M
4
5
1
Ford Ka

от

$11.94 на ден

Компактен

Nissan Versa

alamo
M
5
5
3
Nissan Versa

от

$12.43 на ден

Компактен

Volkswagen Voyage

europcar
M
5
3
3
Volkswagen Voyage

от

$33.00 на ден

Миниван

Fiat Doblo

alamo
M
5
5
2
Fiat Doblo

от

$14.86 на ден

SUV

Renault Duster

alamo
A
4
3
2
Renault Duster

от

$17.83 на ден

SUV

Jeep Renegade

europcar
A
5
5
3
Jeep Renegade

от

$41.81 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

movida
A
7
5
1
Chevrolet Spin

от

$32.09 на ден

Информация за INTERNATIONAL на Куяба, Летищя

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на INTERNATIONAL за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които INTERNATIONAL предоставя на Куяба, Летищя [CGB].

International

Име на фирмата:

International

Адрес:

Cuiaba Airport, Av Gov. Joao Ponce de Arruda, Varzea Grande, 78110-900

Телефон:

55-1123778631

Най-добри фирми за коли под наем на Куяба, Летищя [CGB]

Като алтернатива на INTERNATIONAL има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Куяба, Летищя [CGB]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 32 reviews

7.5 / 10

MOVIDA

MOVIDA 11 reviews

6.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Куяба, Летищя [CGB], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ALAMO и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Куяба, Летищя.

За да откриете най-добрата сделка за ALAMO кола под наем на Куяба, Летищя [CGB], разгледайте SUV-тата от INTERNATIONAL5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Куяба, Летищя.

Ако търсите голяма кола на Куяба, Летищя, трябва да обмислите сделките от ALAMO. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

INTERNATIONAL Куяба, Летищя Преглед на парк коли под наем

INTERNATIONAL на Куяба, Летищя CGB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Van , Suv , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за INTERNATIONAL Куяба, Летищя, подгответе се да вземете Nissan March, и Citroen C3 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Versa, и Volkswagen Voyage или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от INTERNATIONAL Куяба, Летищя, ще получите една от следните коли: Renault Duster, и Jeep Renegade .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от INTERNATIONAL Куяба, Летищя, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от INTERNATIONAL Куяба, Летищя според Вашата цел

INTERNATIONAL осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от INTERNATIONAL на Куяба, Летищя за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Куяба, Летищя, най-подходящите автомобили от INTERNATIONAL са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от INTERNATIONAL на Куяба, Летищя за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от INTERNATIONAL на Куяба, Летищя.
  • За млади шофьори INTERNATIONAL също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от INTERNATIONAL на Куяба, Летищя.

Често задавани въпроси - INTERNATIONAL рент а кар на Куяба, Летищя

Как да наема кола от INTERNATIONAL на Куяба, Летищя?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от INTERNATIONAL на летище CGB?

Най-евтината кола от INTERNATIONAL на Куяба, Летищя е Nissan March. Съответната настояща цена е $11.26 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при INTERNATIONAL с дебитна карта на Куяба, Летищя?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

INTERNATIONAL осигурява ли опция за детска седалка за кола на Куяба, Летищя [CGB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Куяба, Летищя?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на INTERNATIONAL кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!