Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем INTERNATIONAL налични на Фоз До Игуасу, Летище [IGU]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на INTERNATIONAL на Фоз До Игуасу, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Chevrolet Prisma

movida
M
5
3
3
Chevrolet Prisma

от

$16.49 на ден

Икономичен

Volkswagen Fox

movida
M
5
5
2
Volkswagen Fox

от

$16.85 на ден

Икономичен

Nissan March

alamo
M
5
5
2
Nissan March

от

$32.08 на ден

Мини

Ford Ka

alamo
M
4
5
1
Ford Ka

от

$33.31 на ден

SUV

Jeep Compass

movida
A
7
5
4
Jeep Compass

от

$37.82 на ден

SUV

Renault Duster

alamo
A
4
3
2
Renault Duster

от

$65.20 на ден

Миниван

Fiat Fiorino

movida
M
3
4
0
Fiat Fiorino

от

$59.95 на ден

Информация за INTERNATIONAL на Фоз До Игуасу, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на INTERNATIONAL за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които INTERNATIONAL предоставя на Фоз До Игуасу, Летище [IGU].

International

Име на фирмата:

International

Адрес:

Foz do Iguacu Airport, Hwy BR 469, Foz do Iguacu, 85853-900

Телефон:

55-1123778631

Най-добри фирми за коли под наем на Фоз До Игуасу, Летище [IGU]

Като алтернатива на INTERNATIONAL има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Фоз До Игуасу, Летище [IGU]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 8 reviews

4.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Фоз До Игуасу, Летище [IGU], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от MOVIDA и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Фоз До Игуасу, Летище.

За да откриете най-добрата сделка за MOVIDA кола под наем на Фоз До Игуасу, Летище [IGU], разгледайте SUV-тата от INTERNATIONAL5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Фоз До Игуасу, Летище.

Ако търсите голяма кола на Фоз До Игуасу, Летище, трябва да обмислите сделките от MOVIDA. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

INTERNATIONAL Фоз До Игуасу, Летище Преглед на парк коли под наем

INTERNATIONAL на Фоз До Игуасу, Летище IGU предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Mini , Suv , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за INTERNATIONAL Фоз До Игуасу, Летище, подгответе се да вземете Volkswagen Fox, и Nissan March или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Chevrolet Prisma или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от INTERNATIONAL Фоз До Игуасу, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Compass, и Renault Duster .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от INTERNATIONAL Фоз До Игуасу, Летище според Вашата цел

INTERNATIONAL осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от INTERNATIONAL на Фоз До Игуасу, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Фоз До Игуасу, Летище, най-подходящите автомобили от INTERNATIONAL са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от INTERNATIONAL на Фоз До Игуасу, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от INTERNATIONAL на Фоз До Игуасу, Летище.
  • За млади шофьори INTERNATIONAL също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от INTERNATIONAL на Фоз До Игуасу, Летище.

Често задавани въпроси - INTERNATIONAL рент а кар на Фоз До Игуасу, Летище

Как да наема кола от INTERNATIONAL на Фоз До Игуасу, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от INTERNATIONAL на летище IGU?

Най-евтината кола от INTERNATIONAL на Фоз До Игуасу, Летище е Chevrolet Prisma. Съответната настояща цена е $16.49 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при INTERNATIONAL с дебитна карта на Фоз До Игуасу, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

INTERNATIONAL осигурява ли опция за детска седалка за кола на Фоз До Игуасу, Летище [IGU]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Фоз До Игуасу, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на INTERNATIONAL кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

Приложение за коли под наем на 14CARS.com за iOS и Android

Открийте коли под наем наблизо, сравнете цени и сделки и наемете кола, в която ще се влюбите. Става бързо и лесно!