Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Гандер, Международно Летище [YQX]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Гандер, Международно Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Toyota Matrix

thrifty
A
5
4
3
Toyota Matrix

от

$41.84 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

thrifty
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$44.28 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

budget
A
5
3
2
Toyota Yaris

от

$38.32 на ден

Компактен

Chevrolet Sonic

budget
A
5
5
3
Chevrolet Sonic

от

$40.31 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

budget
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$42.31 на ден

Стандартен

Hyundai Sonata

avis
A
5
4
4
Hyundai Sonata

от

$67.18 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$46.28 на ден

Със 7 седалки

Dodge Caravan

budget
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$51.18 на ден

SUV

Toyota Rav4

national
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$52.72 на ден

SUV

Hyundai Santa Fe

national
A
5
5
4
Hyundai Santa Fe

от

$125.91 на ден

Мини

Chevrolet Spark

avis
A
4
3
1
Chevrolet Spark

от

$62.20 на ден

Луксозен

Chrysler 300

budget
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$64.19 на ден

Миниван

Chevrolet Silverado Ext Cab

national
A
4
4
0
Chevrolet Silverado Ext Cab

от

$179.57 на ден

Информация за THRIFTY на Гандер, Международно Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Гандер, Международно Летище [YQX].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

IN-TERMINAL, GANDER INTERNATIONAL AIRPORT, GANDER, NL (NL), CANADA, A1V 1B4

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Еднопосочен наем такса
  • - Неограничен пробег

Обекти на THRIFTY близо до летище YQX

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Гандер, Международно Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

THRIFTY Гандер, Международно Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Гандер, Международно Летище YQX предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Standard , Economy , Fullsize , 7-seater , Suv , Mini , Luxury , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Гандер, Международно Летище, подгответе се да вземете и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Matrix, и Chevrolet Sonic или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Гандер, Международно Летище, можете да вземете Toyota Corolla, Chevrolet Cruze, и Hyundai Sonata .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Гандер, Международно Летище включва следните модели на коли под наем: и Chevrolet Impala .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Гандер, Международно Летище, ще получите една от следните коли: Toyota Rav4, и Hyundai Santa Fe .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Гандер, Международно Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Гандер, Международно Летище, можете да наемете и Dodge Caravan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Гандер, Международно Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Гандер, Международно Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Гандер, Международно Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Гандер, Международно Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Гандер, Международно Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Гандер, Международно Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Гандер, Международно Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Гандер, Международно Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище YQX?

Най-евтината кола от THRIFTY на Гандер, Международно Летище е Toyota Matrix. Съответната настояща цена е $41.84 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Гандер, Международно Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Гандер, Международно Летище [YQX]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Гандер, Международно Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!