Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем EUROPCAR налични на Халифакс, Летище [YHZ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на EUROPCAR на Халифакс, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

от

$57.15 на ден

Компактен

Hyundai Accent أو ما شابه

alamo
A
5
4
3
Hyundai Accent أو ما شابه

от

$82.32 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

dollar
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$57.15 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

budget
A
5
4
2
Toyota Yaris

от

$141.46 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

dollar
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$59.40 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$128.39 на ден

SUV

Toyota Rav4

dollar
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$61.63 на ден

SUV

Chevrolet Tahoe

national
A
7
5
3
Chevrolet Tahoe

от

$201.91 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

dollar
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$64.64 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$104.16 на ден

Миниван

Dodge Caravan

budget
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$73.70 на ден

Луксозен

Nissan Maxima أو ما شابه

alamo
A
5
4
3
Nissan Maxima أو ما شابه

от

$98.25 на ден

Луксозен

Cadillac CTS

national
A
5
4
5
Cadillac CTS

от

$132.63 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

enterprise
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$138.04 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$148.86 на ден

Информация за EUROPCAR на Халифакс, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на EUROPCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които EUROPCAR предоставя на Халифакс, Летище [YHZ].

Europcar

Име на фирмата:

Europcar

Адрес:

Airport Hotel -60 SKY BLVD

Телефон:

(902)873-3049

Обекти на EUROPCAR близо до летище YHZ

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Халифакс, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Халифакс, Летище [YHZ]

Като алтернатива на EUROPCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Халифакс, Летище [YHZ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 20 reviews

8.6 / 10

Enterprise

Enterprise 321 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 145 reviews

8.4 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 17 reviews

8.3 / 10

Hertz Corporate

Hertz 37 reviews

8 / 10

AVIS ABG

AVIS 12 reviews

7.9 / 10

THRIFTY

THRIFTY 19 reviews

7.8 / 10

DOLLAR (CA)

DOLLAR 14 reviews

7.5 / 10

ACE

ACE 8 reviews

5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Халифакс, Летище [YHZ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от DOLLAR и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Халифакс, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от DOLLAR и ENTERPRISE на Халифакс, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за DOLLAR кола под наем на Халифакс, Летище [YHZ], разгледайте SUV-тата от EUROPCAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Халифакс, Летище.

Ако търсите голяма кола на Халифакс, Летище, трябва да обмислите сделките от BUDGET. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Халифакс, Летище, трябва да разгледате офертите от ALAMO. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Халифакс, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

EUROPCAR Халифакс, Летище Преглед на парк коли под наем

EUROPCAR на Халифакс, Летище YHZ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Standard , Suv , Fullsize , Van , Luxury , Convertible , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за EUROPCAR Халифакс, Летище, подгответе се да вземете Chevrolet Spark, и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Kia Rio, и Hyundai Accent أو ما شابه или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от EUROPCAR Халифакс, Летище, можете да вземете Toyota Corolla, и BMW 3 Series .

EUROPCAR клас коли под наем в пълен размер на Халифакс, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Chevrolet Impala .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от EUROPCAR Халифакс, Летище, ще получите една от следните коли: Toyota Rav4, и Chevrolet Tahoe .

Премиум клас коли под наем, осигурен от EUROPCAR Халифакс, Летище се състои от следните модели коли: Nissan Maxima أو ما شابه, и Cadillac CTS .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от EUROPCAR Халифакс, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от EUROPCAR Халифакс, Летище според Вашата цел

EUROPCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от EUROPCAR на Халифакс, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Халифакс, Летище, най-подходящите автомобили от EUROPCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от EUROPCAR на Халифакс, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от EUROPCAR на Халифакс, Летище.
  • За млади шофьори EUROPCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от EUROPCAR на Халифакс, Летище.

Често задавани въпроси - EUROPCAR рент а кар на Халифакс, Летище

Как да наема кола от EUROPCAR на Халифакс, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от EUROPCAR на летище YHZ?

Най-евтината кола от EUROPCAR на Халифакс, Летище е Kia Rio. Съответната настояща цена е $57.15 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Халифакс, Летище?

Цените на бензин близо до летище YHZ варират от $3.17 до $3.74.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при EUROPCAR с дебитна карта на Халифакс, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

EUROPCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Халифакс, Летище [YHZ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Халифакс, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на EUROPCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!