Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Келоуна

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Келоуна. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Келоуна, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$99.95 от$152.09 от$94.85 от$119.21
Budget Car Rental от$106.15 от$105.07 от$131.32
Hertz от$97.58 от$97.72 от$137.62 от$97.58 от$165.34
Enterprise от$100.89 от$104.14 от$96.46 от$176.33 от$112.01

Най-добрите коли под наем фирми в Келоуна

Агенциите за коли под наем в Келоуна могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

AVIS ABG

AVIS 14 reviews

7.5 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 193 reviews

7.2 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Келоуна. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Келоуна, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Екзотичен, Ειδικό, Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Келоуна се предоставя от Enterprise.

В Келоуна, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, BUDGET, ENTERPRISE предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Келоуна.

Коли под наем в близост до места Келоуна

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Келоуна, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Келоуна Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Келоуна, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Chevrolet Spark, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Hyundai Accent, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Toyota Corolla, BMW 3 Series, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Chevrolet Impala, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Dodge Caravan, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Chevrolet Trax, BMW X3, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Chrysler 300, Nissan Maxima, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Келоуна

Как да наема кола в Келоуна?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Келоуна?

Цените за наем на кола в Келоуна варират от $94.85 на ден до $165.34 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Келоуна?

Най-евтината сделка за коли под наем в Келоуна може да се намери в Kelowna - Highway 97. Цените за коли под наем стартират от $94.85 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Келоуна?

В Келоуна можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, Ειδικό, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Келоуна?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е AVIS ABG with an average score of 7.5/1. Най-евтината кола от AVIS ABG в Келоуна е Chrysler 300. Настоящата съответна цена е $94.85 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Келоуна?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Келоуна?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.