Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем NATIONAL налични на Келовна, Летище [YLW]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на NATIONAL на Келовна, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Луксозен

Chrysler 300

avis
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$94.85 на ден

Луксозен

Nissan Maxima

enterprise
A
5
4
3
Nissan Maxima

от

$112.01 на ден

Компактен

Hyundai Accent

enterprise
A
5
4
3
Hyundai Accent

от

$96.46 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

hertz
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$97.58 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

hertz
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$97.72 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$124.01 на ден

SUV

Chevrolet Trax

enterprise
A
5
3
2
Chevrolet Trax

от

$104.14 на ден

SUV

BMW X3

enterprise
A
5
5
4
BMW X3

от

$256.87 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

avis
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$119.21 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

budget
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$139.34 на ден

Миниван

Dodge Caravan

hertz
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$165.34 на ден

Информация за NATIONAL на Келовна, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на NATIONAL за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които NATIONAL предоставя на Келовна, Летище [YLW].

National

Име на фирмата:

National

Адрес:

1756 PIER MAC WAY, KELOWNA, V1V3E7, BC, British Columbia

Телефон:

2507652800

Най-добри фирми за коли под наем на Келовна, Летище [YLW]

Като алтернатива на NATIONAL има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Келовна, Летище [YLW]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Corporate

Hertz 8 reviews

8.6 / 10

Enterprise

Enterprise 130 reviews

8.4 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 188 reviews

8.2 / 10

DOLLAR (CA)

DOLLAR 338 reviews

8.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 162 reviews

8 / 10

THRIFTY

THRIFTY 323 reviews

8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Келовна, Летище [YLW], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ENTERPRISE и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Келовна, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от HERTZ и ENTERPRISE на Келовна, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ENTERPRISE кола под наем на Келовна, Летище [YLW], разгледайте SUV-тата от NATIONAL5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Келовна, Летище.

Ако търсите голяма кола на Келовна, Летище, трябва да обмислите сделките от HERTZ. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Келовна, Летище, трябва да разгледате офертите от AVIS. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Келовна, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

NATIONAL Келовна, Летище Преглед на парк коли под наем

NATIONAL на Келовна, Летище YLW предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Luxury , Compact , Economy , Standard , Suv , Fullsize , Convertible , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за NATIONAL Келовна, Летище, подгответе се да вземете и Chevrolet Spark или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от NATIONAL Келовна, Летище, можете да вземете Toyota Corolla, и BMW 3 Series .

NATIONAL клас коли под наем в пълен размер на Келовна, Летище включва следните модели на коли под наем: и Chevrolet Impala .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от NATIONAL Келовна, Летище, ще получите една от следните коли: Chevrolet Trax, и BMW X3 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от NATIONAL Келовна, Летище се състои от следните модели коли: Chrysler 300, и Nissan Maxima .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от NATIONAL Келовна, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от NATIONAL Келовна, Летище според Вашата цел

NATIONAL осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от NATIONAL на Келовна, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Келовна, Летище, най-подходящите автомобили от NATIONAL са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от NATIONAL на Келовна, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от NATIONAL на Келовна, Летище.
  • За млади шофьори NATIONAL също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от NATIONAL на Келовна, Летище.

Често задавани въпроси - NATIONAL рент а кар на Келовна, Летище

Как да наема кола от NATIONAL на Келовна, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от NATIONAL на летище YLW?

Най-евтината кола от NATIONAL на Келовна, Летище е Chrysler 300. Съответната настояща цена е $94.85 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Келовна, Летище?

Цените на бензин близо до летище YLW варират от $3.48 до $4.18.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при NATIONAL с дебитна карта на Келовна, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

NATIONAL осигурява ли опция за детска седалка за кола на Келовна, Летище [YLW]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Келовна, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на NATIONAL кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!