Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Нанаимо, Летище [YCD]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Нанаимо, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Chevrolet Sonic

budget
A
5
5
3
Chevrolet Sonic

от

$53.63 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

budget
A
5
4
2
Toyota Yaris

от

$53.63 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

budget
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$55.65 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$58.67 на ден

Миниван

Dodge Caravan

budget
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$87.50 на ден

SUV

Jeep Cherokee

budget
A
5
5
3
Jeep Cherokee

от

$97.60 на ден

Икономичен

Kia Rio

national
A
4
3
1
Kia Rio

от

$50.26 на ден

Компактен

Nissan Versa

national
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$50.26 на ден

Стандартен

Ford Fusion

national
A
5
2
3
Ford Fusion

от

$55.18 на ден

Миниван

Chevrolet Silverado

national
A
4
4
0
Chevrolet Silverado

от

$82.19 на ден

SUV

Ford Escape

national
A
5
5
3
Ford Escape

от

$173.05 на ден

Информация за BUDGET на Нанаимо, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Нанаимо, Летище [YCD].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

3350 Spitfire Road, Cassidy, V0R 1H0, BC, British Columbia

Телефон:

250-760-7368

Бонуси

  • - Неограничен пробег на разположение не за всички автомобили

Обекти на BUDGET близо до летище YCD

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Нанаимо, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Нанаимо, Летище [YCD]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Нанаимо, Летище [YCD]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

NATIONAL ehi

NATIONAL 16 reviews

8.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 45 reviews

8.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Нанаимо, Летище [YCD], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от NATIONAL. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Нанаимо, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от NATIONAL на Нанаимо, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за NATIONAL кола под наем на Нанаимо, Летище [YCD], разгледайте SUV-тата от BUDGET5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Нанаимо, Летище.

Ако търсите голяма кола на Нанаимо, Летище, трябва да обмислите сделките от NATIONAL. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

BUDGET Нанаимо, Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Нанаимо, Летище YCD предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Standard , Fullsize , Van , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Нанаимо, Летище, подгответе се да вземете Toyota Yaris, и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Chevrolet Sonic, и Nissan Versa или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Нанаимо, Летище, можете да вземете Chevrolet Cruze, и Ford Fusion .

BUDGET клас коли под наем в пълен размер на Нанаимо, Летище включва следните модели на коли под наем: и Chevrolet Impala .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Нанаимо, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Cherokee, и Ford Escape .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Нанаимо, Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Нанаимо, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Нанаимо, Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Нанаимо, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Нанаимо, Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Нанаимо, Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Нанаимо, Летище

Как да наема кола от BUDGET на Нанаимо, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище YCD?

Най-евтината кола от BUDGET на Нанаимо, Летище е Chevrolet Sonic. Съответната настояща цена е $53.63 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем BUDGET на Нанаимо, Летище [YCD]?

Най-популярните коли под наем на Нанаимо, Летище от BUDGET в момента са JEEP CHEROKEE. Най-ниската цена за този автомобил е $97.60 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Нанаимо, Летище?

Цените на бензин близо до летище YCD варират от $3.66 до $4.21.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Нанаимо, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Нанаимо, Летище [YCD]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Нанаимо, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!