Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем за под 25-годишни на Норт Бей, Летище [YYB]

Проверете нашата таблица, за да научите цените на колите под наем за млади шофьори на Норт Бей, Летище, класите на коли под наем, които са налични за шофьори под 25 годишни, и доставчиците, които предоставят на младите шофьори коли под наем на летище YYB.

За да направим селекцията Ви по-лесна, ние маркирахме най-евтината сделка за всеки клас коли под наем в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

SUV

SUV

Стандартен

Стандартен

Луксозен

Луксозен

Миниван

Миниван

Enterprise от$82.60 от$58.70 от$79.16 от$75.72
National от$54.47 от$55.92 от$73.29

Най-добри фирми за коли под наем за под 25-годишни на Норт Бей, Летище [YYB]

Агенции за коли под наем, които оперират на Норт Бей, Летище и предоставят коли под наем за шофьори под 25 години, имат различни условия за коли под наем и средни рейтинги от предишните ни клиенти. За да имате безгрижно пътуване, имайте напредвид и двата критерия, когато избирате доставчик.

Enterprise

Enterprise 138 reviews

8.3 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 49 reviews

7.7 / 10

Минималното възрастово изискване, за да наемете кола на Норт Бей, Летище, е 25 години. Все пак бихте могли да си наемете кола на Норт Бей, Летище, дори ако сте по-млади от 25 години. Обърнете особено внимание на възрастови ограничения за доставчици на коли под наем и ще намерите сделки за шофьори на възраст от 21 до 24 години.

В повечето случаи шофьорите под 25 години трябва да платят допълнителна такса за млад шофьор. Но тази такса обикновено е по-ниска за 21-24-годишни шофьори, отколкото за шофьори на възраст от 18 до 20 години.

Често задавани въпроси - Рент а кар за под 25-годишни на Норт Бей, Летище

Как да наемете кола на Норт Бей, Летище, ако сте под 25-годишни?

Въведете необходимия обект за вземане и за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наемането Ви. След като получите резултатите от търсенето, прочетете внимателно условия за коли под наем и особено възрастовите ограничения на доставчика на коли под наем, от който ще резервирате автомобил.

Можете да намерите някои доставчици на коли под наем, чиято минимална възраст за наемане на кола започва от 23 години. Ще можете да спестите много пари, тъй като няма да бъдете таксувани в допълнителна такса за млад шофьор при вземане.

Кои са най-евтините коли под наем за под 25-годишни на летище YYB?

Най-евтината кола за шофьор под 25 години на Норт Бей, Летище е Kia Rio. Настоящата съответна цена е $54.47 на ден.

Каква е цената на бензина близо до Норт Бей, Летище?

Цените на бензина близо до летище YYB Airport варират от $2.96 до $3.74.

Мога ли да платя за рент-а-кар резервацията си за 25-годишен с дебитна карта на Норт Бей, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията си. Обаче, когато вземате колата си, ще имате нужда от кредитна карта, издадена на името на главния шофьор, за да покриете депозита за кола под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще бъде възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето време това е платена опция, която се таксува на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел кола под наем по време на резервацията си?

Да, оферти, които включват определени модели коли, се отбелязват със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата с резултати за търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за моята кола под наем за под 25-годишен на Норт Бей, Летище?

Така че, ако няма да купите застраховка с пълно покритие, ние Ви препоръчваме да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Можете да закупите този тип застраховка по време на онлайн резервацията си на кола под наем на 14CARS.com.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!