Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем DOLLAR-THRIFTY налични на Уинипег, Международно Летище [YWG]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на DOLLAR-THRIFTY на Уинипег, Международно Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Стандартен

Volkswagen Jetta

thrifty
A
5
2
3
Volkswagen Jetta

от

$37.69 на ден

Стандартен

Hyundai Sonata

avis
A
5
4
4
Hyundai Sonata

от

$111.75 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark أو ما شابه

dollar
A
5
4
2
Chevrolet Spark أو ما شابه

от

$38.36 на ден

Икономичен

Kia Rio

alamo
A
4
3
1
Kia Rio

от

$80.57 на ден

Компактен

Kia Rio أو ما شابه

dollar
A
5
4
3
Kia Rio أو ما شابه

от

$38.51 на ден

Компактен

Nissan Versa

alamo
A
5
5
3
Nissan Versa

от

$81.83 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

thrifty
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$39.16 на ден

В пълен размер

Dodge Charger

thrifty
A
5
4
4
Dodge Charger

от

$69.52 на ден

Луксозен

Nissan Maxima أو ما شابه

dollar
A
5
4
3
Nissan Maxima أو ما شابه

от

$43.26 на ден

Луксозен

Cadillac CTS

alamo
A
5
4
5
Cadillac CTS

от

$129.25 на ден

SUV

Kia Sportage أو ما شابه

economy
A
5
5
3
Kia Sportage أو ما شابه

от

$47.27 на ден

SUV

Chevrolet Suburban

enterprise
A
7
5
3
Chevrolet Suburban

от

$162.48 на ден

Миниван

Dodge Caravan أو ما شابه

economy
A
7
5
3
Dodge Caravan أو ما شابه

от

$62.21 на ден

Миниван

Dodge Caravan

dollar
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$159.22 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$104.26 на ден

Информация за DOLLAR-THRIFTY на Уинипег, Международно Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на DOLLAR-THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които DOLLAR-THRIFTY предоставя на Уинипег, Международно Летище [YWG].

Dollar Thrifty Automotive Group

Име на фирмата:

Dollar Thrifty Automotive Group

Адрес:

Телефон:

Обекти на DOLLAR-THRIFTY близо до летище YWG

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Уинипег, Международно Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Уинипег, Международно Летище [YWG]

Като алтернатива на DOLLAR-THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Уинипег, Международно Летище [YWG]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise

Enterprise 104 reviews

8.9 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 93 reviews

8.7 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 29 reviews

8.6 / 10

DOLLAR (CA)

DOLLAR 386 reviews

8 / 10

AVIS ABG

AVIS 129 reviews

7.9 / 10

THRIFTY

THRIFTY 643 reviews

7.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 228 reviews

7.7 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 92 reviews

7.6 / 10

PAYLESS

PAYLESS 14 reviews

7.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Уинипег, Международно Летище [YWG], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от DOLLAR и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Уинипег, Международно Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от THRIFTY и AVIS на Уинипег, Международно Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Уинипег, Международно Летище, трябва да обмислите сделките от и DOLLAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Уинипег, Международно Летище, трябва да разгледате офертите от DOLLAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Уинипег, Международно Летище, за да задоволят всяка прищявка.

DOLLAR-THRIFTY Уинипег, Международно Летище Преглед на парк коли под наем

DOLLAR-THRIFTY на Уинипег, Международно Летище YWG предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Standard , Economy , Compact , Fullsize , Luxury , Suv , Van , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за DOLLAR-THRIFTY Уинипег, Международно Летище, подгответе се да вземете Chevrolet Spark أو ما شابه, и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Kia Rio أو ما شابه, и Nissan Versa или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от DOLLAR-THRIFTY Уинипег, Международно Летище, можете да вземете Volkswagen Jetta, и Hyundai Sonata .

DOLLAR-THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Уинипег, Международно Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Dodge Charger .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от DOLLAR-THRIFTY Уинипег, Международно Летище, ще получите една от следните коли: Kia Sportage أو ما شابه, и Chevrolet Suburban .

Премиум клас коли под наем, осигурен от DOLLAR-THRIFTY Уинипег, Международно Летище се състои от следните модели коли: Nissan Maxima أو ما شابه, и Cadillac CTS .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от DOLLAR-THRIFTY Уинипег, Международно Летище според Вашата цел

DOLLAR-THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от DOLLAR-THRIFTY на Уинипег, Международно Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Уинипег, Международно Летище, най-подходящите автомобили от DOLLAR-THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от DOLLAR-THRIFTY на Уинипег, Международно Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от DOLLAR-THRIFTY на Уинипег, Международно Летище.
  • За млади шофьори DOLLAR-THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от DOLLAR-THRIFTY на Уинипег, Международно Летище.

Често задавани въпроси - DOLLAR-THRIFTY рент а кар на Уинипег, Международно Летище

Как да наема кола от DOLLAR-THRIFTY на Уинипег, Международно Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от DOLLAR-THRIFTY на летище YWG?

Най-евтината кола от DOLLAR-THRIFTY на Уинипег, Международно Летище е Volkswagen Jetta. Съответната настояща цена е $37.69 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Уинипег, Международно Летище?

Цените на бензин близо до летище YWG варират от $2.92 до $3.61.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при DOLLAR-THRIFTY с дебитна карта на Уинипег, Международно Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

DOLLAR-THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Уинипег, Международно Летище [YWG]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Уинипег, Международно Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на DOLLAR-THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!