Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Коста Рика Либериа, Летище [LIR]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Коста Рика Либериа, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Nissan March

avis
M
5
5
2
Nissan March

от

$35.92 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

alamo
A
5
5
2
Toyota Yaris

от

$125.82 на ден

Компактен

Nissan Tiida

avis
M
5
5
3
Nissan Tiida

от

$36.99 на ден

Компактен

Suzuki Ciaz

sixt
A
5
5
3
Suzuki Ciaz

от

$114.59 на ден

Мини

Hyundai i10

easy car
M
4
3
1
Hyundai i10

от

$55.76 на ден

Мини

Suzuki Celerio

dollar
M
4
3
1
Suzuki Celerio

от

$74.26 на ден

SUV

Nissan X-Trail

avis
A
5
5
3
Nissan X-Trail

от

$62.00 на ден

SUV

Toyota Sequoia

alamo
A
7
5
4
Toyota Sequoia

от

$884.68 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

mex
A
5
4
5
Hyundai Elantra

от

$70.21 на ден

Със 7 седалки

Mitsubishi Montero

avis
A
7
5
2
Mitsubishi Montero

от

$92.00 на ден

Информация за THRIFTY на Коста Рика Либериа, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Коста Рика Либериа, Летище [LIR].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

Liberia-Airport, OFF AIRPORT- From Daniel Oduber International Airport 5 km E., Liberia

Телефон:

(506) 2665-0787

Обекти на THRIFTY близо до летище LIR

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Коста Рика Либериа, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Коста Рика Либериа, Летище [LIR]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Коста Рика Либериа, Летище [LIR]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise Franchise

Enterprise 7 reviews

8.5 / 10

SIXT Franchise

SIXT 13 reviews

8.4 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 13 reviews

7.3 / 10

Payless Direct

Payless 13 reviews

6.8 / 10

Dollar

Dollar 16 reviews

6.6 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 10 reviews

5.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Коста Рика Либериа, Летище [LIR], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Коста Рика Либериа, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от MEX на Коста Рика Либериа, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AVIS кола под наем на Коста Рика Либериа, Летище [LIR], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Коста Рика Либериа, Летище.

THRIFTY Коста Рика Либериа, Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Коста Рика Либериа, Летище LIR предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Mini , Suv , Standard , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Коста Рика Либериа, Летище, подгответе се да вземете Nissan March, и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Tiida, и Suzuki Ciaz или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Коста Рика Либериа, Летище, можете да вземете и Hyundai Elantra .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Коста Рика Либериа, Летище, ще получите една от следните коли: Nissan X-Trail, и Toyota Sequoia .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Коста Рика Либериа, Летище, можете да наемете и Mitsubishi Montero .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Коста Рика Либериа, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Коста Рика Либериа, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Коста Рика Либериа, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Коста Рика Либериа, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Коста Рика Либериа, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Коста Рика Либериа, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Коста Рика Либериа, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Коста Рика Либериа, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище LIR?

Най-евтината кола от THRIFTY на Коста Рика Либериа, Летище е Nissan March. Съответната настояща цена е $35.92 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Коста Рика Либериа, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Коста Рика Либериа, Летище [LIR]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Коста Рика Либериа, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!