Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Бърно, Летище [BRQ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Бърно, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Polo

budget
M
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$52.15 на ден

Мини

Skoda Citigo

budget
M
4
3
2
Skoda Citigo

от

$52.15 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

budget
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$69.54 на ден

Комби

Volkswagen Golf Estate

budget
M
5
5
4
Volkswagen Golf Estate

от

$75.34 на ден

Комби

Skoda Octavia Estate

budget
A
5
5
5
Skoda Octavia Estate

от

$82.17 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

budget
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$76.30 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Tiguan

budget
A
7
5
1
Volkswagen Tiguan

от

$139.69 на ден

Със 9 седалки

Renault Trafic

budget
M
9
5
4
Renault Trafic

от

$181.09 на ден

Информация за BUDGET на Бърно, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Бърно, Летище [BRQ].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Brno, Brno, 62700

Телефон:

420-545-521-144

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Разни такса
  • - Неограничен пробег

BUDGET Бърно, Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Бърно, Летище BRQ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Estate , Standard , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Бърно, Летище, подгответе се да вземете и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Volkswagen Golf или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Бърно, Летище, можете да вземете и Skoda Octavia .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BUDGET Бърно, Летище, можете да наемете и Volkswagen Tiguan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Бърно, Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Бърно, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Бърно, Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Бърно, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Бърно, Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Бърно, Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Бърно, Летище

Как да наема кола от BUDGET на Бърно, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище BRQ?

Най-евтината кола от BUDGET на Бърно, Летище е Volkswagen Polo. Съответната настояща цена е $52.15 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем BUDGET на Бърно, Летище [BRQ]?

Най-популярните коли под наем на Бърно, Летище от BUDGET в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $69.54 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от BUDGET на Бърно, Летище [BRQ]?

Най-често резервираният клас коли от BUDGET на летище BRQ е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от BUDGET е VOLKSWAGEN POLO. Цената му започва от $52.15 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Бърно, Летище?

Цените на бензин близо до летище BRQ варират от $5.08 до $5.59.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Бърно, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Бърно, Летище [BRQ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Бърно, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!