Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Острава, Летище [OSR]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Острава, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Skoda Rapid

hertz
M
5
5
3
Skoda Rapid

от

$60.16 на ден

Мини

Skoda Citigo

budget
M
4
3
1
Skoda Citigo

от

$20.12 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

budget
M
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$21.59 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

rentis
M
5
5
2
Ford Fiesta

от

$130.49 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

budget
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$26.35 на ден

Компактен

Mercedes A Class

avis
A
5
5
3
Mercedes A Class

от

$69.52 на ден

Комби

Skoda Fabia Estate

budget
M
5
5
4
Skoda Fabia Estate

от

$28.20 на ден

Комби

Ford Mondeo Estate

rentis
M
5
5
5
Ford Mondeo Estate

от

$168.92 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

budget
M
5
4
4
Skoda Octavia

от

$33.66 на ден

Стандартен

Skoda Superb

green motion
A
5
4
4
Skoda Superb

от

$295.06 на ден

Миниван

Skoda Yeti

avis
M
5
5
3
Skoda Yeti

от

$48.13 на ден

Миниван

Ford Tourneo

rentis
M
8
4
4
Ford Tourneo

от

$185.86 на ден

SUV

Volkswagen Tiguan

avis
M
5
5
3
Volkswagen Tiguan

от

$69.24 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Sharan

europcar
M
7
5
1
Volkswagen Sharan

от

$71.29 на ден

Със 7 седалки

Mercedes Vito

budget
A
7
5
1
Mercedes Vito

от

$144.91 на ден

В пълен размер

Audi A5

europcar
A
4
4
4
Audi A5

от

$83.52 на ден

Информация за HERTZ на Острава, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Острава, Летище [OSR].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Letiste Mosnov, Mosnov, 742 51

Телефон:

420,225,345,081

Най-добри фирми за коли под наем на Острава, Летище [OSR]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Острава, Летище [OSR]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Firefly Corporate

Firefly 8 reviews

6.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Острава, Летище [OSR], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и RENTIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Острава, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и на Острава, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AVIS кола под наем на Острава, Летище [OSR], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Острава, Летище.

Ако търсите голяма кола на Острава, Летище, трябва да обмислите сделките от AVIS и RENTIS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

HERTZ Острава, Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Острава, Летище OSR предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Mini , Economy , Estate , Standard , Van , Suv , 7-seater , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Острава, Летище, подгответе се да вземете Volkswagen Polo, и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Skoda Rapid, Volkswagen Golf, и Mercedes A Class или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Острава, Летище, можете да вземете Skoda Octavia, и Skoda Superb .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Острава, Летище включва следните модели на коли под наем: и Audi A5 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Острава, Летище, ще получите една от следните коли: и Volkswagen Tiguan .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Острава, Летище, можете да наемете Volkswagen Sharan, и Mercedes Vito .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Острава, Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Острава, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Острава, Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Острава, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Острава, Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Острава, Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Острава, Летище

Как да наема кола от HERTZ на Острава, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище OSR?

Най-евтината кола от HERTZ на Острава, Летище е Skoda Rapid. Съответната настояща цена е $60.16 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Острава, Летище?

Цените на бензин близо до летище OSR варират от $4.98 до $5.32.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Острава, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Острава, Летище [OSR]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Острава, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!