Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Рованиеми, Летище [RVN]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Рованиеми, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Ford Ka

scandia
M
4
3
2
Ford Ka

от

$35.16 на ден

Мини

Toyota Aygo

green motion
M
4
5
2
Toyota Aygo

от

$118.25 на ден

Компактен

Toyota Auris

scandia
M
5
3
3
Toyota Auris

от

$40.26 на ден

Компактен

Tesla Model S

sixt
A
5
5
3
Tesla Model S

от

$773.49 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

scandia
M
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$41.96 на ден

Икономичен

Toyota Yaris Hybrid

green motion
A
5
5
2
Toyota Yaris Hybrid

от

$141.48 на ден

Комби

Ford Focus Estate

scandia
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$50.30 на ден

Комби

BMW 5 Series Estate

green motion
A
5
5
6
BMW 5 Series Estate

от

$284.76 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

scandia
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$61.82 на ден

Стандартен

Tesla Model X

sixt
A
5
5
4
Tesla Model X

от

$810.02 на ден

Миниван

Ford Transit SWB Van

scandia
M
3
4
3
Ford Transit SWB Van

от

$61.94 на ден

SUV

Seat Arona

sixt
M
5
5
3
Seat Arona

от

$65.97 на ден

SUV

Mercedes GLE

sixt
A
5
5
6
Mercedes GLE

от

$484.92 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Sharan

sixt
A
7
5
2
Volkswagen Sharan

от

$138.56 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Touran

green motion
M
7
5
1
Volkswagen Touran

от

$283.07 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

sixt
M
9
5
4
Opel Vivaro

от

$158.66 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$178.61 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$209.63 на ден

Кабриолет

Mercedes C Class Convertible

sixt
A
2
2
4
Mercedes C Class Convertible

от

$296.44 на ден

Информация за BUDGET на Рованиеми, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Рованиеми, Летище [RVN].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Rovaniemi Airport, Lentokentantie, Rovaniemi, 96200

Телефон:

+358 (0)104362360

Обекти на BUDGET близо до летище RVN

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Рованиеми, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Рованиеми, Летище [RVN]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Рованиеми, Летище [RVN]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 6 reviews

9.7 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 11 reviews

8.7 / 10

ADDCAR RENTAL

ADDCAR 8 reviews

8.5 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 31 reviews

8.4 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 29 reviews

8.3 / 10

Hertz Corporate

Hertz 19 reviews

8.2 / 10

Scandia Rent

Scandia 122 reviews

8.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Рованиеми, Летище [RVN], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SCANDIA RENT и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Рованиеми, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от SCANDIA RENT и SIXT на Рованиеми, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Рованиеми, Летище [RVN], разгледайте SUV-тата от BUDGET5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Рованиеми, Летище.

Ако търсите голяма кола на Рованиеми, Летище, трябва да обмислите сделките от SCANDIA RENT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Рованиеми, Летище, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Рованиеми, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

BUDGET Рованиеми, Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Рованиеми, Летище RVN предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Economy , Estate , Standard , Van , Suv , 7-seater , 9-seater , Fullsize , Luxury , Convertible ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Рованиеми, Летище, подгответе се да вземете Volkswagen Polo, и Toyota Yaris Hybrid или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Auris, и Tesla Model S или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Рованиеми, Летище, можете да вземете Skoda Octavia, и Tesla Model X .

BUDGET клас коли под наем в пълен размер на Рованиеми, Летище включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Рованиеми, Летище, ще получите една от следните коли: Seat Arona, и Mercedes GLE .

Премиум клас коли под наем, осигурен от BUDGET Рованиеми, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BUDGET Рованиеми, Летище, можете да наемете Volkswagen Sharan, и Volkswagen Touran .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от BUDGET Рованиеми, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Mercedes C Class Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Рованиеми, Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Рованиеми, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Рованиеми, Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Рованиеми, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Рованиеми, Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Рованиеми, Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Рованиеми, Летище

Как да наема кола от BUDGET на Рованиеми, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище RVN?

Най-евтината кола от BUDGET на Рованиеми, Летище е Ford Ka. Съответната настояща цена е $35.16 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Рованиеми, Летище?

Цените на бензин близо до летище RVN варират от $6.18 до $7.01.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Рованиеми, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Рованиеми, Летище [RVN]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Рованиеми, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!