Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем GREEN-MOTION налични на Тампере Пиркала, Летоще [TMP]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на GREEN-MOTION на Тампере Пиркала, Летоще. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Hyundai i10

thrifty
M
4
3
2
Hyundai i10

от

$34.39 на ден

Мини

Skoda Citigo

sixt
M
4
3
1
Skoda Citigo

от

$54.14 на ден

Икономичен

Nissan Micra

europcar
M
5
3
2
Nissan Micra

от

$36.57 на ден

Икономичен

Mini One

sixt
M
4
3
1
Mini One

от

$61.51 на ден

Компактен

Nissan Pulsar

thrifty
M
5
5
3
Nissan Pulsar

от

$42.64 на ден

Компактен

Tesla Model S

sixt
A
5
5
2
Tesla Model S

от

$338.13 на ден

Комби

Opel Astra Estate

thrifty
M
5
5
5
Opel Astra Estate

от

$54.86 на ден

Комби

Mercedes E Class Estate

sixt
A
5
5
7
Mercedes E Class Estate

от

$168.99 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

avis
M
5
4
4
Skoda Octavia

от

$56.26 на ден

Стандартен

Audi A4

budget
A
5
4
4
Audi A4

от

$136.49 на ден

SUV

Nissan Juke

europcar
M
5
5
2
Nissan Juke

от

$62.17 на ден

SUV

Audi Q5

europcar
A
5
5
4
Audi Q5

от

$265.17 на ден

В пълен размер

Volvo S60

hertz
M
5
4
3
Volvo S60

от

$75.27 на ден

В пълен размер

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
5
Mercedes E Class

от

$161.65 на ден

Миниван

Skoda Yeti

avis
M
5
5
3
Skoda Yeti

от

$83.49 на ден

Миниван

Citroen Jumper

scandia
M
3
4
0
Citroen Jumper

от

$194.17 на ден

Със 7 седалки

Seat Alhambra

hertz
M
7
5
1
Seat Alhambra

от

$127.87 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Caddy

scandia
M
7
5
1
Volkswagen Caddy

от

$176.74 на ден

Със 9 седалки

Nissan Primastar

avis
M
9
5
5
Nissan Primastar

от

$135.10 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito

sixt
A
9
5
5
Mercedes Vito

от

$219.26 на ден

Кабриолет

Mercedes C Class Convertible

sixt
A
2
2
1
Mercedes C Class Convertible

от

$246.43 на ден

Луксозен

Mercedes S Class

sixt
A
5
4
5
Mercedes S Class

от

$379.18 на ден

Информация за GREEN-MOTION на Тампере Пиркала, Летоще

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на GREEN-MOTION за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които GREEN-MOTION предоставя на Тампере Пиркала, Летоще [TMP].

Green Motion Car Rental

Име на фирмата:

Green Motion Car Rental

Адрес:

Tornikaari 50, Pirkkala, Tampere, 33960

Обекти на GREEN-MOTION близо до летище TMP

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Тампере Пиркала, Летоще. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Тампере Пиркала, Летоще [TMP]

Като алтернатива на GREEN-MOTION има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Тампере Пиркала, Летоще [TMP]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

8.9 / 10

SIXT Franchise

SIXT 12 reviews

8.8 / 10

Scandia Rent

Scandia 13 reviews

8 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 8 reviews

7.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Тампере Пиркала, Летоще [TMP], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THRIFTY и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Тампере Пиркала, Летоще.

Голям брой средни коли се предоставя от AVIS и BUDGET на Тампере Пиркала, Летоще. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Тампере Пиркала, Летоще [TMP], разгледайте SUV-тата от GREEN-MOTION5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Тампере Пиркала, Летоще.

Ако търсите голяма кола на Тампере Пиркала, Летоще, трябва да обмислите сделките от AVIS и SCANDIA RENT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Тампере Пиркала, Летоще, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Тампере Пиркала, Летоще, за да задоволят всяка прищявка.

GREEN-MOTION Тампере Пиркала, Летоще Преглед на парк коли под наем

GREEN-MOTION на Тампере Пиркала, Летоще TMP предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Standard , Suv , Fullsize , Van , 7-seater , 9-seater , Convertible , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за GREEN-MOTION Тампере Пиркала, Летоще, подгответе се да вземете Nissan Micra, и Mini One или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Pulsar, и Tesla Model S или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от GREEN-MOTION Тампере Пиркала, Летоще, можете да вземете Skoda Octavia, и Audi A4 .

GREEN-MOTION клас коли под наем в пълен размер на Тампере Пиркала, Летоще включва следните модели на коли под наем: Volvo S60, и Mercedes E Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от GREEN-MOTION Тампере Пиркала, Летоще, ще получите една от следните коли: Nissan Juke, и Audi Q5 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от GREEN-MOTION Тампере Пиркала, Летоще се състои от следните модели коли: и Mercedes S Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от GREEN-MOTION Тампере Пиркала, Летоще, можете да наемете Seat Alhambra, и Volkswagen Caddy .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от GREEN-MOTION Тампере Пиркала, Летоще, наличните модели коли ще бъдат и Mercedes C Class Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от GREEN-MOTION Тампере Пиркала, Летоще според Вашата цел

GREEN-MOTION осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от GREEN-MOTION на Тампере Пиркала, Летоще за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Тампере Пиркала, Летоще, най-подходящите автомобили от GREEN-MOTION са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от GREEN-MOTION на Тампере Пиркала, Летоще за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от GREEN-MOTION на Тампере Пиркала, Летоще.
  • За млади шофьори GREEN-MOTION също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от GREEN-MOTION на Тампере Пиркала, Летоще.

Често задавани въпроси - GREEN-MOTION рент а кар на Тампере Пиркала, Летоще

Как да наема кола от GREEN-MOTION на Тампере Пиркала, Летоще?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от GREEN-MOTION на летище TMP?

Най-евтината кола от GREEN-MOTION на Тампере Пиркала, Летоще е Hyundai i10. Съответната настояща цена е $34.39 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Тампере Пиркала, Летоще?

Цените на бензин близо до летище TMP варират от $6.18 до $6.92.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при GREEN-MOTION с дебитна карта на Тампере Пиркала, Летоще?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

GREEN-MOTION осигурява ли опция за детска седалка за кола на Тампере Пиркала, Летоще [TMP]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Тампере Пиркала, Летоще?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на GREEN-MOTION кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!