Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем EUROPCAR налични на Айасио Корсика, Летище [AJA]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на EUROPCAR на Айасио Корсика, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Citroen C1

europcar
M
4
3
2
Citroen C1

от

$45.20 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

europcar
M
5
3
2
Ford Fiesta

от

$46.49 на ден

Стандартен

Renault Scenic

europcar
M
5
5
4
Renault Scenic

от

$56.86 на ден

Миниван

Citroen Berlingo

europcar
M
5
5
3
Citroen Berlingo

от

$102.98 на ден

Компактен

Peugeot 308

sixt
M
5
5
3
Peugeot 308

от

$25.58 на ден

Компактен

Renault Captur

hertz
A
5
5
3
Renault Captur

от

$63.22 на ден

Мини

Renault Twingo

budget
M
4
3
1
Renault Twingo

от

$32.86 на ден

Мини

Ford Ka

hertz
M
4
3
2
Ford Ka

от

$160.20 на ден

Комби

Ford Focus Estate

sixt
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$32.92 на ден

Стандартен

Peugeot 3008

sixt
M
5
5
4
Peugeot 3008

от

$35.73 на ден

Икономичен

Opel Corsa

alamo
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$38.11 на ден

Икономичен

Peugeot 208

sixt
M
5
5
2
Peugeot 208

от

$74.42 на ден

SUV

Citroen C3 Aircross

alamo
M
5
5
3
Citroen C3 Aircross

от

$43.66 на ден

SUV

Ford Kuga

hertz
M
5
5
4
Ford Kuga

от

$68.97 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

sixt
M
7
5
2
Peugeot 5008

от

$75.21 на ден

Информация за EUROPCAR на Айасио Корсика, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на EUROPCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които EUROPCAR предоставя на Айасио Корсика, Летище [AJA].

Europcar

Име на фирмата:

Europcar

Адрес:

CAMPO DEL ORO AIRPORT, AJACCIO, 20000

Телефон:

33 0 495235701

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Еднопосочен наем такса
  • - Пътна помощ
  • - такса на околната среда
  • - ограничен пробег

Обекти на EUROPCAR близо до летище AJA

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Айасио Корсика, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Айасио Корсика, Летище [AJA]

Като алтернатива на EUROPCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Айасио Корсика, Летище [AJA]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Corporate

SIXT 159 reviews

7.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 328 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 265 reviews

7.5 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 336 reviews

7.5 / 10

ALAMO EHI Corsica

ALAMO 18 reviews

7.5 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 252 reviews

7.5 / 10

ADA - Corsica

ADA 11 reviews

7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Айасио Корсика, Летище [AJA], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Айасио Корсика, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от SIXT на Айасио Корсика, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ALAMO кола под наем на Айасио Корсика, Летище [AJA], разгледайте SUV-тата от EUROPCAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Айасио Корсика, Летище.

EUROPCAR Айасио Корсика, Летище Преглед на парк коли под наем

EUROPCAR на Айасио Корсика, Летище AJA предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Standard , Van , Compact , Estate , Suv , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за EUROPCAR Айасио Корсика, Летище, подгответе се да вземете Ford Fiesta, Opel Corsa, и Peugeot 208 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Peugeot 308, и Renault Captur или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от EUROPCAR Айасио Корсика, Летище, можете да вземете Renault Scenic, и Peugeot 3008 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от EUROPCAR Айасио Корсика, Летище, ще получите една от следните коли: Citroen C3 Aircross, и Ford Kuga .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от EUROPCAR Айасио Корсика, Летище, можете да наемете и Peugeot 5008 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от EUROPCAR Айасио Корсика, Летище според Вашата цел

EUROPCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от EUROPCAR на Айасио Корсика, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Айасио Корсика, Летище, най-подходящите автомобили от EUROPCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от EUROPCAR на Айасио Корсика, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от EUROPCAR на Айасио Корсика, Летище.
  • За млади шофьори EUROPCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от EUROPCAR на Айасио Корсика, Летище.

Често задавани въпроси - EUROPCAR рент а кар на Айасио Корсика, Летище

Как да наема кола от EUROPCAR на Айасио Корсика, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от EUROPCAR на летище AJA?

Най-евтината кола от EUROPCAR на Айасио Корсика, Летище е Citroen C1. Съответната настояща цена е $45.20 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от EUROPCAR на Айасио Корсика, Летище [AJA]?

Най-често резервираният клас коли от EUROPCAR на летище AJA е . Най-евтиният автомобил от EUROPCAR е . Цената му започва от $45.20 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Айасио Корсика, Летище?

Цените на бензин близо до летище AJA варират от $6.86 до $7.74.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при EUROPCAR с дебитна карта на Айасио Корсика, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

EUROPCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Айасио Корсика, Летище [AJA]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Айасио Корсика, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на EUROPCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!