Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ALAMO налични на Бергерак, Летище [EGC]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ALAMO на Бергерак, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Renault Twingo

alamo
M
4
3
2
Renault Twingo

от

$40.04 на ден

Икономичен

Opel Corsa

alamo
M
4
3
2
Opel Corsa

от

$40.87 на ден

Компактен

Peugeot 308

alamo
M
5
5
3
Peugeot 308

от

$42.04 на ден

SUV

Opel Mokka

alamo
M
5
5
3
Opel Mokka

от

$44.14 на ден

Стандартен

Opel Insignia

alamo
M
5
4
4
Opel Insignia

от

$53.61 на ден

Комби

Opel Insignia Estate

alamo
M
5
5
5
Opel Insignia Estate

от

$59.86 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

alamo
M
7
5
1
Peugeot 5008

от

$60.06 на ден

Икономичен

Renault Clio

thrifty
M
5
5
2
Renault Clio

от

$19.98 на ден

Компактен

Peugeot 2008

thrifty
M
5
5
3
Peugeot 2008

от

$21.79 на ден

Компактен

Audi Q3

sixt
M
5
5
3
Audi Q3

от

$71.42 на ден

Комби

Peugeot 308 Estate

hertz
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

от

$25.62 на ден

Мини

Fiat 500

hertz
M
4
3
2
Fiat 500

от

$34.47 на ден

Мини

Ford Ka

dollar
M
4
3
2
Ford Ka

от

$35.18 на ден

Със 9 седалки

Citroen Jumpy

sixt
M
9
5
4
Citroen Jumpy

от

$124.93 на ден

Информация за ALAMO на Бергерак, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ALAMO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ALAMO предоставя на Бергерак, Летище [EGC].

Alamo

Име на фирмата:

Alamo

Адрес:

ENTERPRISE RENT A CAR, AEROPORT DE BERGERAC PERIGORD, BERGERAC, 24100, B

Телефон:

0553748242

Най-добри фирми за коли под наем на Бергерак, Летище [EGC]

Като алтернатива на ALAMO има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Бергерак, Летище [EGC]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 42 reviews

8.6 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 16 reviews

8.6 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 32 reviews

8.1 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 10 reviews

8 / 10

SIXT Corporate

SIXT 119 reviews

8 / 10

Dollar Corporate

Dollar 67 reviews

7.7 / 10

Hertz Corporate

Hertz 23 reviews

6.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Бергерак, Летище [EGC], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THRIFTY и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Бергерак, Летище.

ALAMO Бергерак, Летище Преглед на парк коли под наем

ALAMO на Бергерак, Летище EGC предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Suv , Standard , Estate , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ALAMO Бергерак, Летище, подгответе се да вземете Opel Corsa, и Renault Clio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Peugeot 308, Peugeot 2008, и Audi Q3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ALAMO Бергерак, Летище, можете да вземете и Opel Insignia .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ALAMO Бергерак, Летище, ще получите една от следните коли: и Opel Mokka .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от ALAMO Бергерак, Летище, можете да наемете и Peugeot 5008 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ALAMO Бергерак, Летище според Вашата цел

ALAMO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ALAMO на Бергерак, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Бергерак, Летище, най-подходящите автомобили от ALAMO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ALAMO на Бергерак, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ALAMO на Бергерак, Летище.
  • За млади шофьори ALAMO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ALAMO на Бергерак, Летище.

Често задавани въпроси - ALAMO рент а кар на Бергерак, Летище

Как да наема кола от ALAMO на Бергерак, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ALAMO на летище EGC?

Най-евтината кола от ALAMO на Бергерак, Летище е Renault Twingo. Съответната настояща цена е $40.04 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем ALAMO на Бергерак, Летище [EGC]?

Най-популярните коли под наем на Бергерак, Летище от ALAMO в момента са OPEL CORSA. Най-ниската цена за този автомобил е $40.87 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от ALAMO на Бергерак, Летище [EGC]?

Най-често резервираният клас коли от ALAMO на летище EGC е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от ALAMO е OPEL CORSA. Цената му започва от $40.87 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ALAMO с дебитна карта на Бергерак, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ALAMO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Бергерак, Летище [EGC]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Бергерак, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ALAMO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!