Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Поатие

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Поатие. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Поатие, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

В пълен размер

В пълен размер

Миниван

Миниван

SUV

SUV

AVIS Car Rental от$40.01 от$50.01
SIXT Rent A Car от$31.50 от$44.37 от$45.79 от$61.64 от$90.52
Alamo от$22.96 от$23.20 от$30.69 от$36.21
Europcar от$22.96 от$29.44 от$48.43 от$51.30 от$37.13 от$47.63

Най-добрите коли под наем фирми в Поатие

Агенциите за коли под наем в Поатие могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Avis Europe Corporate

Avis 159 reviews

7.6 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Поатие. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Поатие, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV, Със 7 седалки да се Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Поатие се предоставя от Alamo.

В Поатие, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, HERTZ, BUDGET предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Поатие.

Коли под наем в близост до места Поатие

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Поатие, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Поатие Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Поатие, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Toyota Aygo, Renault Twingo, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Opel Corsa, Audi A1, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Peugeot 308, Renault Megane, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Opel Insignia, BMW 4 Series Gran Coupe, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Mercedes C Class, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Ford Galaxy, Peugeot 5008, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Ford C-Max, Renault Scenic, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Nissan Qashqai, BMW X1, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Поатие

Как да наема кола в Поатие?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Поатие?

Цените за наем на кола в Поатие варират от $22.96 на ден до $90.52 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Поатие?

Най-евтината сделка за коли под наем в Поатие може да се намери в Poitiers. Цените за коли под наем стартират от $22.96 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Поатие?

В Поатие можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Поатие?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Avis Europe Corporate with an average score of 7.6/1. Най-евтината кола от Avis Europe Corporate в Поатие е Renault Megane. Настоящата съответна цена е $50.01 на ден.

Каква е цената на бензина в Поатие?

Цените на бензина в Поатие варират от $4.41 до $6.40.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Поатие?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Поатие?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.