Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем CARO налични на Летище Тегел Берлин [TXL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на CARO на Летище Тегел Берлин. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Fiat Panda

interrent
M
4
3
2
Fiat Panda

от

$29.25 на ден

Мини

Volkswagen Up

buchbinder
M
4
3
2
Volkswagen Up

от

$33.30 на ден

Икономичен

Skoda Fabia

interrent
M
4
5
2
Skoda Fabia

от

$29.85 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

buchbinder
M
4
5
2
Volkswagen Polo

от

$33.94 на ден

Компактен

Ford Ecosport

interrent
M
5
3
3
Ford Ecosport

от

$35.32 на ден

Компактен

BMW 1 Series

alamo
M
5
5
3
BMW 1 Series

от

$40.18 на ден

SUV

Nissan Juke

enterprise
M
5
5
3
Nissan Juke

от

$36.05 на ден

SUV

Jaguar I-Pace

sixt
A
5
5
4
Jaguar I-Pace

от

$88.83 на ден

Стандартен

Skoda Rapid

interrent
M
5
5
4
Skoda Rapid

от

$36.73 на ден

Стандартен

Audi A4

sixt
M
5
4
4
Audi A4

от

$52.68 на ден

Комби

Ford Focus Estate

global rent a car
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$37.11 на ден

Комби

Mercedes E Class Estate

flizzr
A
5
5
6
Mercedes E Class Estate

от

$64.78 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

flizzr
M
5
5
4
Volkswagen Touran

от

$47.82 на ден

Миниван

Ford Grand C-Max

buchbinder
M
5
5
4
Ford Grand C-Max

от

$60.10 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

hertz
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$48.68 на ден

Кабриолет

Mini Cooper Convertible

sixt
M
4
2
2
Mini Cooper Convertible

от

$55.86 на ден

Със 7 седалки

Ford Galaxy

enterprise
M
7
5
2
Ford Galaxy

от

$60.28 на ден

Със 7 седалки

Mercedes Vito

buchbinder
M
7
5
2
Mercedes Vito

от

$109.70 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

flizzr
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$62.12 на ден

Луксозен

BMW 7 Series

avis
A
5
4
4
BMW 7 Series

от

$117.89 на ден

Със 9 седалки

Ford Tourneo

enterprise
M
9
5
4
Ford Tourneo

от

$89.36 на ден

Информация за CARO на Летище Тегел Берлин

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на CARO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които CARO предоставя на Летище Тегел Берлин [TXL].

CARO Car Rental

Име на фирмата:

CARO Car Rental

Адрес:

Телефон:

Обекти на CARO близо до летище TXL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Тегел Берлин. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Тегел Берлин [TXL]

Като алтернатива на CARO има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Тегел Берлин [TXL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise Corporate

Enterprise 84 reviews

8.2 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 98 reviews

8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 227 reviews

7.9 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 212 reviews

7.9 / 10

Dollar Corporate

Dollar 43 reviews

7.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 169 reviews

7.8 / 10

Alamo EHI

Alamo 146 reviews

7.7 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 180 reviews

7.6 / 10

InterRent (Global)

InterRent 16 reviews

7.3 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 48 reviews

7.2 / 10

Buchbinder

Buchbinder 73 reviews

7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Тегел Берлин [TXL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от INTERRENT и BUCHBINDER. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Тегел Берлин.

Голям брой средни коли се предоставя от INTERRENT и SIXT на Летище Тегел Берлин. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ENTERPRISE кола под наем на Летище Тегел Берлин [TXL], разгледайте SUV-тата от CARO5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Тегел Берлин.

Ако търсите голяма кола на Летище Тегел Берлин, трябва да обмислите сделките от FLIZZR и BUCHBINDER. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Тегел Берлин, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Тегел Берлин, за да задоволят всяка прищявка.

CARO Летище Тегел Берлин Преглед на парк коли под наем

CARO на Летище Тегел Берлин TXL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Suv , Standard , Estate , Van , Fullsize , Convertible , 7-seater , Luxury , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за CARO Летище Тегел Берлин, подгответе се да вземете Skoda Fabia, и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Ecosport, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от CARO Летище Тегел Берлин, можете да вземете Skoda Rapid, и Audi A4 .

CARO клас коли под наем в пълен размер на Летище Тегел Берлин включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от CARO Летище Тегел Берлин, ще получите една от следните коли: Nissan Juke, и Jaguar I-Pace .

Премиум клас коли под наем, осигурен от CARO Летище Тегел Берлин се състои от следните модели коли: Mercedes E Class, и BMW 7 Series .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от CARO Летище Тегел Берлин, можете да наемете Ford Galaxy, и Mercedes Vito .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от CARO Летище Тегел Берлин, наличните модели коли ще бъдат и Mini Cooper Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от CARO Летище Тегел Берлин според Вашата цел

CARO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от CARO на Летище Тегел Берлин за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Тегел Берлин, най-подходящите автомобили от CARO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от CARO на Летище Тегел Берлин за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от CARO на Летище Тегел Берлин.
  • За млади шофьори CARO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от CARO на Летище Тегел Берлин.

Често задавани въпроси - CARO рент а кар на Летище Тегел Берлин

Как да наема кола от CARO на Летище Тегел Берлин?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от CARO на летище TXL?

Най-евтината кола от CARO на Летище Тегел Берлин е Fiat Panda. Съответната настояща цена е $29.25 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при CARO с дебитна карта на Летище Тегел Берлин?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

CARO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Тегел Берлин [TXL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Тегел Берлин?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на CARO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!