Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем FLIZZR налични на Летище Херингсдорф [HDF]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на FLIZZR на Летище Херингсдорф. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Volkswagen T-Roc

flizzr
M
5
5
3
Volkswagen T-Roc

от

$81.50 на ден

Компактен

BMW 1 Series

flizzr
M
5
5
3
BMW 1 Series

от

$94.97 на ден

Мини

Volkswagen Up

flizzr
M
4
3
1
Volkswagen Up

от

$87.75 на ден

Комби

Volkswagen Golf Estate

flizzr
A
5
5
4
Volkswagen Golf Estate

от

$95.60 на ден

Комби

BMW 5 Series Estate

flizzr
A
5
5
6
BMW 5 Series Estate

от

$140.61 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

flizzr
M
5
5
4
Volkswagen Touran

от

$96.86 на ден

Стандартен

BMW 2 Series Active Tourer

flizzr
M
5
5
4
BMW 2 Series Active Tourer

от

$96.86 на ден

SUV

Volkswagen Tiguan

flizzr
M
5
5
4
Volkswagen Tiguan

от

$99.82 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

flizzr
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$132.31 на ден

Луксозен

BMW X4

flizzr
A
5
5
3
BMW X4

от

$154.58 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

europcar
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$58.84 на ден

Компактен

Opel Astra

europcar
M
5
3
3
Opel Astra

от

$64.89 на ден

Комби

Renault Megane Estate

europcar
M
5
5
4
Renault Megane Estate

от

$69.12 на ден

Комби

Mercedes E Class Estate

sixt
A
5
5
6
Mercedes E Class Estate

от

$138.02 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

europcar
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$76.54 на ден

Стандартен

Audi A3 Saloon

sixt
M
5
5
4
Audi A3 Saloon

от

$101.54 на ден

SUV

Nissan Qashqai

europcar
A
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$83.34 на ден

SUV

BMW X5

sixt
A
5
5
6
BMW X5

от

$250.28 на ден

Мини

Opel Adam

sixt
M
4
3
2
Opel Adam

от

$87.77 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

sixt
M
5
4
4
BMW 3 Series

от

$111.79 на ден

Кабриолет

Mini Cooper Convertible

sixt
M
4
2
2
Mini Cooper Convertible

от

$124.56 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Sharan

sixt
M
7
5
2
Volkswagen Sharan

от

$167.64 на ден

Със 9 седалки

Toyota Proace

europcar
M
9
5
4
Toyota Proace

от

$193.04 на ден

Информация за FLIZZR на Летище Херингсдорф

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на FLIZZR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които FLIZZR предоставя на Летище Херингсдорф [HDF].

Flizzr

Име на фирмата:

Flizzr

Адрес:

Am Flughafen, Zirchow, 17419

Телефон:

+49-38378336495

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Посреща и поздравява

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег на разположение не за всички автомобили

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Херингсдорф [HDF]

Като алтернатива на FLIZZR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Херингсдорф [HDF]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Corporate

SIXT 65 reviews

7.4 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 64 reviews

7.4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Херингсдорф [HDF], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Херингсдорф.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и SIXT на Летище Херингсдорф. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Летище Херингсдорф [HDF], разгледайте SUV-тата от FLIZZR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Херингсдорф.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Херингсдорф, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Херингсдорф, за да задоволят всяка прищявка.

FLIZZR Летище Херингсдорф Преглед на парк коли под наем

FLIZZR на Летище Херингсдорф HDF предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Mini , Estate , Van , Standard , Suv , Luxury , Economy , Fullsize , Convertible , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за FLIZZR Летище Херингсдорф, подгответе се да вземете и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen T-Roc, BMW 1 Series, и Opel Astra или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от FLIZZR Летище Херингсдорф, можете да вземете BMW 2 Series Active Tourer, Skoda Octavia, и Audi A3 Saloon .

FLIZZR клас коли под наем в пълен размер на Летище Херингсдорф включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от FLIZZR Летище Херингсдорф, ще получите една от следните коли: Volkswagen Tiguan, Nissan Qashqai, и BMW X5 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от FLIZZR Летище Херингсдорф се състои от следните модели коли: Mercedes E Class, и BMW X4 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от FLIZZR Летище Херингсдорф, можете да наемете и Volkswagen Sharan .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от FLIZZR Летище Херингсдорф, наличните модели коли ще бъдат и Mini Cooper Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от FLIZZR Летище Херингсдорф според Вашата цел

FLIZZR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от FLIZZR на Летище Херингсдорф за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Херингсдорф, най-подходящите автомобили от FLIZZR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от FLIZZR на Летище Херингсдорф за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от FLIZZR на Летище Херингсдорф.
  • За млади шофьори FLIZZR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от FLIZZR на Летище Херингсдорф.

Често задавани въпроси - FLIZZR рент а кар на Летище Херингсдорф

Как да наема кола от FLIZZR на Летище Херингсдорф?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от FLIZZR на летище HDF?

Най-евтината кола от FLIZZR на Летище Херингсдорф е Volkswagen T-Roc. Съответната настояща цена е $81.50 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при FLIZZR с дебитна карта на Летище Херингсдорф?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

FLIZZR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Херингсдорф [HDF]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Херингсдорф?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на FLIZZR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!