Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Триест

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Триест. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Триест, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

SUV

SUV

В пълен размер

В пълен размер

Миниван

Миниван

AVIS Car Rental от$71.21 от$79.75
Alamo от$71.07 от$105.64
Europcar от$67.94
Hertz Car Hire

Най-добрите коли под наем фирми в Триест

Агенциите за коли под наем в Триест могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Europcar Corporate

Europcar 468 reviews

7.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 680 reviews

7 / 10

Budget EMEA Corporate

Budget 471 reviews

6.5 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 129 reviews

6.3 / 10

Maggiore DC

Maggiore 541 reviews

6.1 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Триест. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Триест, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV да се Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Триест се предоставя от Keddy by europcar.

В Триест, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, HERTZ, BUDGET, EUROPCAR, KEDDY и MAGGIORE предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Триест.

Коли под наем в близост до места Триест

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Триест, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Триест Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Триест, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Citroen C1, Volkswagen Up, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Fiat Panda, Audi A1, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Fiat 500L, Audi A3, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Peugeot 3008, Alfa Romeo Giulia, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Audi A6, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Ford Galaxy, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Opel Mokka, Alfa Romeo Stelvio, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Dacia Duster, Jeep Cherokee, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Fiat 500 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Триест

Как да наема кола в Триест?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Триест?

Цените за наем на кола в Триест варират от $46.39 на ден до $431.91 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Триест?

Най-евтината сделка за коли под наем в Триест може да се намери в Trieste - City Centre. Цените за коли под наем стартират от $46.39 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Триест?

В Триест можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Триест?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Europcar Corporate with an average score of 7.5/1. Най-евтината кола от Europcar Corporate в Триест е Dacia Duster. Настоящата съответна цена е $67.94 на ден.

Каква е цената на бензина в Триест?

Цените на бензина в Триест варират от $6.00 до $6.66.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Триест?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Триест?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.