Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем MAYFLOWER налични на Кота Кинабалу - Летище [BKI]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на MAYFLOWER на Кота Кинабалу - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Perodua Bezza

europcar
A
5
3
2
Perodua Bezza

от

$24.63 на ден

Икономичен

Perodua Myvi

kk
A
5
3
2
Perodua Myvi

от

$35.80 на ден

Мини

Perodua Viva

kk
M
4
3
2
Perodua Viva

от

$29.92 на ден

Стандартен

Honda City

europcar
A
5
4
4
Honda City

от

$35.01 на ден

Стандартен

Toyota Camry Hybrid

kk
A
5
4
5
Toyota Camry Hybrid

от

$200.23 на ден

Компактен

Toyota Vios

europcar
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$35.01 на ден

SUV

Honda HR-V

europcar
A
5
5
4
Honda HR-V

от

$60.11 на ден

SUV

Toyota Fortuner

kk
A
5
5
5
Toyota Fortuner

от

$153.25 на ден

Със 7 седалки

Perodua Aruz

kk
A
7
5
1
Perodua Aruz

от

$71.03 на ден

Миниван

Toyota Hilux Double

kk
A
5
4
0
Toyota Hilux Double

от

$97.46 на ден

Миниван

Hyundai Starex

kk
A
12
5
4
Hyundai Starex

от

$195.53 на ден

В пълен размер

Nissan Teana

kk
A
5
4
5
Nissan Teana

от

$153.25 на ден

Информация за MAYFLOWER на Кота Кинабалу - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на MAYFLOWER за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които MAYFLOWER предоставя на Кота Кинабалу - Летище [BKI].

Mayflower Car Rental

Име на фирмата:

Mayflower Car Rental

Адрес:

Meet and Greet, KOTA KINABALU INTERNATIONAL AIRPORT, Kota

Телефон:

+6088-242990 - +6088-242990

Обекти на MAYFLOWER близо до летище BKI

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Кота Кинабалу - Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Кота Кинабалу - Летище [BKI]

Като алтернатива на MAYFLOWER има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кота Кинабалу - Летище [BKI]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 22 reviews

8 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 15 reviews

7.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кота Кинабалу - Летище [BKI], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и KK. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кота Кинабалу - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и KK на Кота Кинабалу - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Кота Кинабалу - Летище [BKI], разгледайте SUV-тата от MAYFLOWER5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кота Кинабалу - Летище.

Ако търсите голяма кола на Кота Кинабалу - Летище, трябва да обмислите сделките от KK. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

MAYFLOWER Кота Кинабалу - Летище Преглед на парк коли под наем

MAYFLOWER на Кота Кинабалу - Летище BKI предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Standard , Compact , Suv , 7-seater , Van , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за MAYFLOWER Кота Кинабалу - Летище, подгответе се да вземете Perodua Bezza, и Perodua Myvi или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от MAYFLOWER Кота Кинабалу - Летище, можете да вземете Honda City, и Toyota Camry Hybrid .

MAYFLOWER клас коли под наем в пълен размер на Кота Кинабалу - Летище включва следните модели на коли под наем: и Nissan Teana .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от MAYFLOWER Кота Кинабалу - Летище, ще получите една от следните коли: Honda HR-V, и Toyota Fortuner .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от MAYFLOWER Кота Кинабалу - Летище, можете да наемете и Perodua Aruz .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от MAYFLOWER Кота Кинабалу - Летище според Вашата цел

MAYFLOWER осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от MAYFLOWER на Кота Кинабалу - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кота Кинабалу - Летище, най-подходящите автомобили от MAYFLOWER са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от MAYFLOWER на Кота Кинабалу - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от MAYFLOWER на Кота Кинабалу - Летище.
  • За млади шофьори MAYFLOWER също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от MAYFLOWER на Кота Кинабалу - Летище.

Често задавани въпроси - MAYFLOWER рент а кар на Кота Кинабалу - Летище

Как да наема кола от MAYFLOWER на Кота Кинабалу - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от MAYFLOWER на летище BKI?

Най-евтината кола от MAYFLOWER на Кота Кинабалу - Летище е Perodua Bezza. Съответната настояща цена е $24.63 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кота Кинабалу - Летище?

Цените на бензин близо до летище BKI варират от $1.77 до $2.17.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при MAYFLOWER с дебитна карта на Кота Кинабалу - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

MAYFLOWER осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кота Кинабалу - Летище [BKI]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кота Кинабалу - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на MAYFLOWER кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!