Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HAWK налични на Куантан - Летище [KUA]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HAWK на Куантан - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Perodua Bezza

hawk
A
5
5
2
Perodua Bezza

от

$25.89 на ден

Компактен

Toyota Vios

hawk
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$37.88 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

hawk
A
5
4
5
Toyota Camry

от

$67.83 на ден

Мини

Perodua Viva

merge car rental
A
4
3
2
Perodua Viva

от

$23.68 на ден

Икономичен

Perodua Myvi

merge car rental
A
5
3
2
Perodua Myvi

от

$31.29 на ден

Икономичен

Proton Persona

avis
A
5
5
2
Proton Persona

от

$56.18 на ден

Компактен

Honda City

avis
A
5
5
3
Honda City

от

$60.57 на ден

Информация за HAWK на Куантан - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HAWK за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HAWK предоставя на Куантан - Летище [KUA].

HAWK Rent A Car Group

Име на фирмата:

HAWK Rent A Car Group

Адрес:

L 1 / L 13, Sultan Ahmad Shah Aiprport (Arrival Hall), Kuantan Airport, Kuantan, 25000

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Куантан - Летище [KUA]

Като алтернатива на HAWK има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Куантан - Летище [KUA]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 8 reviews

8.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Куантан - Летище [KUA], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Куантан - Летище.

HAWK Куантан - Летище Преглед на парк коли под наем

HAWK на Куантан - Летище KUA предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Fullsize , Mini ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HAWK Куантан - Летище, подгответе се да вземете Perodua Bezza, Perodua Myvi, и Proton Persona или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Vios, и Honda City или да вземете подобрение на клас коли

HAWK клас коли под наем в пълен размер на Куантан - Летище включва следните модели на коли под наем: и Toyota Camry .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HAWK Куантан - Летище според Вашата цел

HAWK осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HAWK на Куантан - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Куантан - Летище, най-подходящите автомобили от HAWK са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HAWK на Куантан - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HAWK на Куантан - Летище.
  • За млади шофьори HAWK също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HAWK на Куантан - Летище.

Често задавани въпроси - HAWK рент а кар на Куантан - Летище

Как да наема кола от HAWK на Куантан - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HAWK на летище KUA?

Най-евтината кола от HAWK на Куантан - Летище е Perodua Bezza. Съответната настояща цена е $25.89 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем HAWK на Куантан - Летище [KUA]?

Най-популярните коли под наем на Куантан - Летище от HAWK в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $37.88 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от HAWK на Куантан - Летище [KUA]?

Най-често резервираният клас коли от HAWK на летище KUA е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от HAWK е PERODUA BEZZA. Цената му започва от $25.89 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Куантан - Летище?

Цените на бензин близо до летище KUA варират от $1.59 до $2.33.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HAWK с дебитна карта на Куантан - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HAWK осигурява ли опция за детска седалка за кола на Куантан - Летище [KUA]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Куантан - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HAWK кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!