Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Кучинг - Летище [KCH]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Кучинг - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Perodua Viva

green matrix
A
4
3
2
Perodua Viva

от

$39.28 на ден

Икономичен

Proton Saga

green matrix
A
5
5
2
Proton Saga

от

$42.39 на ден

Икономичен

Honda City

kong teck
A
5
5
2
Honda City

от

$82.93 на ден

Компактен

Proton Persona

kong teck
A
5
5
3
Proton Persona

от

$53.02 на ден

Със 9 седалки

Nissan Urvan

kong teck
M
9
5
4
Nissan Urvan

от

$82.93 на ден

SUV

Nissan Xterra

kong teck
A
5
5
4
Nissan Xterra

от

$107.40 на ден

Със 7 седалки

Toyota Innova

kong teck
A
7
5
1
Toyota Innova

от

$110.57 на ден

Миниван

Toyota Hiace

kong teck
M
10
5
4
Toyota Hiace

от

$110.57 на ден

Стандартен

Toyota Camry

kong teck
A
5
4
5
Toyota Camry

от

$130.06 на ден

Информация за HERTZ на Кучинг - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Кучинг - Летище [KCH].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Gl20, Ground Floor., TERMINAL BUILDING, Kuching, 93722

Телефон:

60 82 450740

Най-добри фирми за коли под наем на Кучинг - Летище [KCH]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кучинг - Летище [KCH]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 24 reviews

7.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кучинг - Летище [KCH], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кучинг - Летище.

HERTZ Кучинг - Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Кучинг - Летище KCH предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , 9-seater , Suv , 7-seater , Van , Standard ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Кучинг - Летище, подгответе се да вземете Proton Saga, и Honda City или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Proton Persona или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Кучинг - Летище, можете да вземете и Toyota Camry .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Кучинг - Летище, ще получите една от следните коли: и Nissan Xterra .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Кучинг - Летище, можете да наемете и Toyota Innova .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Кучинг - Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Кучинг - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кучинг - Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Кучинг - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Кучинг - Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Кучинг - Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Кучинг - Летище

Как да наема кола от HERTZ на Кучинг - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище KCH?

Най-евтината кола от HERTZ на Кучинг - Летище е Perodua Viva. Съответната настояща цена е $39.28 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кучинг - Летище?

Цените на бензин близо до летище KCH варират от $1.83 до $2.34.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Кучинг - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кучинг - Летище [KCH]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кучинг - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!