Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем MEX налични на Хермосило, Летище [HMO]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на MEX на Хермосило, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Chevrolet Matiz

national
M
4
3
2
Chevrolet Matiz

от

$19.90 на ден

Мини

Hyundai i10

sixt
M
5
5
2
Hyundai i10

от

$28.21 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

mas
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$27.94 на ден

Икономичен

Nissan March

budget
A
5
4
2
Nissan March

от

$28.61 на ден

Стандартен

Volkswagen Vento

budget
A
5
4
4
Volkswagen  Vento

от

$28.61 на ден

Стандартен

Chevrolet Malibu

avis
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

от

$129.55 на ден

Компактен

Toyota Yaris Sedan

mas
A
5
4
3
Toyota Yaris Sedan

от

$29.16 на ден

Компактен

Volkswagen Gol

national
M
5
4
3
Volkswagen Gol

от

$34.99 на ден

SUV

Chevrolet Equinox

national
A
5
5
4
Chevrolet Equinox

от

$65.63 на ден

SUV

Dodge Journey

national
A
7
5
3
Dodge Journey

от

$188.09 на ден

Миниван

Chrysler Town and Country

national
A
7
5
3
Chrysler Town and Country

от

$97.36 на ден

Миниван

Dodge Caravan

europcar
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$161.86 на ден

Информация за MEX на Хермосило, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на MEX за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които MEX предоставя на Хермосило, Летище [HMO].

Mex Rent A Car

Име на фирмата:

Mex Rent A Car

Адрес:

CARRETERA BAHIA DE KINO KM 9.5, AEROPUERTO INTERNACIONAL IGNACIO PESQUEIRA GARCIA, HERMOSILLO, SON, MX, 83220

Телефон:

+52 33 4624 2114

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Хермосило, Летище [HMO]

Като алтернатива на MEX има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Хермосило, Летище [HMO]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 23 reviews

7.1 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 93 reviews

7 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 201 reviews

6.2 / 10

Thrifty Direct

Thrifty 35 reviews

5.6 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 96 reviews

5.4 / 10

Dollar

Dollar 53 reviews

5.2 / 10

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 48 reviews

5 / 10

Europcar Direct

Europcar 133 reviews

3.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Хермосило, Летище [HMO], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от NATIONAL и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Хермосило, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и AVIS на Хермосило, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за NATIONAL кола под наем на Хермосило, Летище [HMO], разгледайте SUV-тата от MEX5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Хермосило, Летище.

Ако търсите голяма кола на Хермосило, Летище, трябва да обмислите сделките от NATIONAL и EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

MEX Хермосило, Летище Преглед на парк коли под наем

MEX на Хермосило, Летище HMO предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Standard , Compact , Suv , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за MEX Хермосило, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Accent, и Nissan March или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Yaris Sedan, и Volkswagen Gol или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от MEX Хермосило, Летище, можете да вземете Volkswagen Vento, и Chevrolet Malibu .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от MEX Хермосило, Летище, ще получите една от следните коли: Chevrolet Equinox, и Dodge Journey .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от MEX Хермосило, Летище според Вашата цел

MEX осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от MEX на Хермосило, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Хермосило, Летище, най-подходящите автомобили от MEX са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от MEX на Хермосило, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от MEX на Хермосило, Летище.
  • За млади шофьори MEX също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от MEX на Хермосило, Летище.

Често задавани въпроси - MEX рент а кар на Хермосило, Летище

Как да наема кола от MEX на Хермосило, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от MEX на летище HMO?

Най-евтината кола от MEX на Хермосило, Летище е Chevrolet Matiz. Съответната настояща цена е $19.90 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Хермосило, Летище?

Цените на бензин близо до летище HMO варират от $2.73 до $3.70.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при MEX с дебитна карта на Хермосило, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

MEX осигурява ли опция за детска седалка за кола на Хермосило, Летище [HMO]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Хермосило, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на MEX кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!