Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Хуатулко, Летище [HUX]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Хуатулко, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Chevrolet Spark

europcar
M
4
3
2
Chevrolet Spark

от

$61.24 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

europcar
M
5
3
2
Hyundai Accent

от

$63.31 на ден

Икономичен

Chevrolet Trax

alamo
A
5
5
2
Chevrolet Trax

от

$176.56 на ден

Компактен

Chevrolet Aveo

europcar
A
5
4
3
Chevrolet Aveo

от

$64.64 на ден

Компактен

Nissan Xtrail 3 Row

alamo
A
5
5
3
Nissan Xtrail 3 Row

от

$180.17 на ден

Стандартен

Volkswagen Vento

europcar
A
5
4
4
Volkswagen  Vento

от

$71.29 на ден

Стандартен

Dodge Avenger

europcar
A
5
4
4
Dodge Avenger

от

$77.94 на ден

Миниван

Nissan Frontier

avis
M
5
4
0
Nissan Frontier

от

$133.38 на ден

SUV

Jeep Patriot

europcar
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$141.11 на ден

Информация за HERTZ на Хуатулко, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Хуатулко, Летище [HUX].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Carretera Costera Salina Cruz Km. 237 S/N local 14 Col. El Zapote, Huatulco, 70980

Телефон:

01-80-709-5000

Най-добри фирми за коли под наем на Хуатулко, Летище [HUX]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Хуатулко, Летище [HUX]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 18 reviews

6.3 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 17 reviews

6 / 10

Europcar Direct

Europcar 49 reviews

3.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Хуатулко, Летище [HUX], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Хуатулко, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR на Хуатулко, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Хуатулко, Летище [HUX], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Хуатулко, Летище.

Ако търсите голяма кола на Хуатулко, Летище, трябва да обмислите сделките от AVIS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

HERTZ Хуатулко, Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Хуатулко, Летище HUX предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Van , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Хуатулко, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Accent, и Chevrolet Trax или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Chevrolet Aveo, и Nissan Xtrail 3 Row или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Хуатулко, Летище, можете да вземете Volkswagen Vento, и Dodge Avenger .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Хуатулко, Летище, ще получите една от следните коли: и Jeep Patriot .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Хуатулко, Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Хуатулко, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Хуатулко, Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Хуатулко, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Хуатулко, Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Хуатулко, Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Хуатулко, Летище

Как да наема кола от HERTZ на Хуатулко, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище HUX?

Най-евтината кола от HERTZ на Хуатулко, Летище е Chevrolet Spark. Съответната настояща цена е $61.24 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Хуатулко, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Хуатулко, Летище [HUX]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Хуатулко, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!